Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
geceleyin uykum gelsin diye actim maci
15dkda uyudum tesekkur ederim iki ekibede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basketbol sevmez misin?geceleyin uykum gelsin diye actim maci
Simdi acik konusmak gerekirse duranttan nefret etmeme ragmen curry ve ekibini iki senedir kurtaran adam oldugu ortaya cikmis bulunmakta. Gsw 2015te sampiyon oldugunda UluKing'in ekibinde Irving ve Love sakatliklari nedeniyle finalde oynayamadilar. Yani ilk sampiyonluklari bala goteydi. 2016da UluKing vurdu gecti zati. Ondan sonra durant geldi ve iki sampiyonluk aldilar. Gelmese muhtemelen onlari da alamazlardi. 2017de Cavs, 2018de rockets alirdi muhtemelen. O nedenle durant itine yatip kalkip dua etsinler.
dirk nowitzki ve dallas icin okula uykusuz gittigimii hatirlarim sbs/oks den ilk sene dusuk almistim bu yuzden 2011idi galibaBasketbol sevmez misin?
Durant gelince oyun yapilari degisti tabi ki ama kritik anlarda kurtaran da hep o oldu. Currynin kritik anlarda siçma durumu var ki zaten iki senedir finaller mvpsinin durant olmasi tesaduf degil.Kanka onun yerine savunması iyi olan ortalama üstü bir adam alsalar yine kazanırlardı, 2016'daki Cavs serilerinde temel problemleri çok kolay sayı yemeleriydi.
Durant iyi hoş ama takım olgusu hepten kayboldu o gelince, idman yapar gibi maç oynuyor herifler.
dirk nowitzki ve dallas icin okula uykusuz gittigimii hatirlarim sbs/oks den ilk sene dusuk almistim bu yuzden 2011idi galiba
sampiyon olmuslardi muthis bir finaldi
2sene onceki gsw sampiyonlugunda da duzenli takip etmeye calismistim ama takip edemiyorum eskisi gibi
cocuklugum bahcelievlerde gecti firsat buldukca sinan erdeme gidip efesi izlerdik
basketbol sevilmez mi ustat
hosbuldum
Hoşgeldin bu arada eksikliğin hissediliyor ahbab