NBA 2018/19 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi acik konusmak gerekirse duranttan nefret etmeme ragmen curry ve ekibini iki senedir kurtaran adam oldugu ortaya cikmis bulunmakta. Gsw 2015te sampiyon oldugunda UluKing'in ekibinde Irving ve Love sakatliklari nedeniyle finalde oynayamadilar. Yani ilk sampiyonluklari bala goteydi. 2016da UluKing vurdu gecti zati. Ondan sonra durant geldi ve iki sampiyonluk aldilar. Gelmese muhtemelen onlari da alamazlardi. 2017de Cavs, 2018de rockets alirdi muhtemelen. O nedenle durant itine yatip kalkip dua etsinler.

Simdi acik konusmak gerekirse duranttan nefret etmeme ragmen curry ve ekibini iki senedir kurtaran adam oldugu ortaya cikmis bulunmakta. Gsw 2015te sampiyon oldugunda UluKing'in ekibinde Irving ve Love sakatliklari nedeniyle finalde oynayamadilar. Yani ilk sampiyonluklari bala goteydi. 2016da UluKing vurdu gecti zati. Ondan sonra durant geldi ve iki sampiyonluk aldilar. Gelmese muhtemelen onlari da alamazlardi. 2017de Cavs, 2018de rockets alirdi muhtemelen. O nedenle durant itine yatip kalkip dua etsinler.

Kanka onun yerine savunması iyi olan ortalama üstü bir adam alsalar yine kazanırlardı, 2016'daki Cavs serilerinde temel problemleri çok kolay sayı yemeleriydi.

Durant iyi hoş ama takım olgusu hepten kayboldu o gelince, idman yapar gibi maç oynuyor herifler.

Kolpayi birakalim. Birkac mac kawhi - durant duellosu izlesek fena olmaz. Curry, Clay gibi bir alt klas oyuncular da kenardan seyreder Tuncay gibi

Yeniden izlenebilir bir NBA için Toronto'nun şampiyonluğuna ve GSW denen oluşumun dağılmasına 1 maç kaldı.

Nba de GSW, Formula 1 de Mercedes... Bıktırdınız, ne şevk kaldı ne heyecan..

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basketbol sevmez misin?
dirk nowitzki ve dallas icin okula uykusuz gittigimii hatirlarim sbs/oks den ilk sene dusuk almistim bu yuzden 2011idi galiba
sampiyon olmuslardi muthis bir finaldi
2sene onceki gsw sampiyonlugunda da duzenli takip etmeye calismistim ama takip edemiyorum eskisi gibi
cocuklugum bahcelievlerde gecti firsat buldukca sinan erdeme gidip efesi izlerdik
basketbol sevilmez mi ustat

Kanka onun yerine savunması iyi olan ortalama üstü bir adam alsalar yine kazanırlardı, 2016'daki Cavs serilerinde temel problemleri çok kolay sayı yemeleriydi.

Durant iyi hoş ama takım olgusu hepten kayboldu o gelince, idman yapar gibi maç oynuyor herifler.
Durant gelince oyun yapilari degisti tabi ki ama kritik anlarda kurtaran da hep o oldu. Currynin kritik anlarda siçma durumu var ki zaten iki senedir finaller mvpsinin durant olmasi tesaduf degil.

Bi de kadro genisligi cok onemli. 2015 ve 2016da gswnin kadrosu cok genisti ve iggy, livingston gibi veteranlar 3-4 yaş genctiler. Sen butun parayi durante verince dogal olarak takimi genisletmek icin para kalmiyor. Sonra final serisinde ust uste 3-4 topu cook gibi bir denyoya kullandirip kacirinca mac dunku gibi kopup gidiyor. Gene de durant sakat olmasa ezip gecerlerdi biz de bunlari konusmazdik.

dirk nowitzki ve dallas icin okula uykusuz gittigimii hatirlarim sbs/oks den ilk sene dusuk almistim bu yuzden 2011idi galiba
sampiyon olmuslardi muthis bir finaldi
2sene onceki gsw sampiyonlugunda da duzenli takip etmeye calismistim ama takip edemiyorum eskisi gibi
cocuklugum bahcelievlerde gecti firsat buldukca sinan erdeme gidip efesi izlerdik
basketbol sevilmez mi ustat
(y)

Hoşgeldin bu arada eksikliğin hissediliyor ahbab

Curry'nin yeteneğini ve patlayıcı skor gücünü tartışmam, ligde benzeri yok. Durant liderliğinde son 2 sezonda olduğu gibi başarılı bir sidekick olabilir ancak takımı taşıması gerektiğinde hep su kaynatıyor. 2015'te de Love ve Kyrie'siz LeBron belki de tek başına şampiyonluk alacaktı. Iguodala yavaşlattı da sırf o sebepten Finals MVP oldu. Toronto, özellikle de Kawhi bu kadar yaklaşmışken bırakmaz. GSW 2-2 ile dönse bir ihtimaldi ama Durant de dönüşünü zorlamaz. Sezon sonu da ayrılır muhtemelen. Kawhi güce tekrar denge getirecek. :asd:

Socratesin programında hareket ederken zorluk çektiğinden bahsediyordu Kaan Kural Durant için.Oynamak isteyecektir illa ki ama kariyeri için sıkıntılı bi durum olabilir.Sonuçta free agent olacak ve kariyerinin son büyün kontratını alacak bu yüzden çok fazla riske etmemeli kendini.Ayrıca tam hazır olmadan oynaması da ne kadar etki edecek bilinmez.

durant dönmeyecekmiş. adam 3 e 3 antremana bile çıkamamış.

yalnız durant olmasa son iki finalde de sıçacaklardı muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt