NBA 2018/19 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toronto 3-1 yaptı seriyi ve burdan da vermezler artık turu.3 maç üstüste kazanamaz Golden State Durant dönmediği müddetçe.

GSW'ye ayrılan sürenin sonuna geldik.

Toronto şampiyo...

Sonuna kadarda hak ettiler açıkçası.

Hayatımda daha önce Curry yi izlemiyip sadece bu maçta görmüş olsaydım bu çöp nasıl bukadar şişirilmiş derdim.

Çok kötüydü.

tenor.gif

Hahahahahh ne oldu Gsw severler Curry severler gittik koyduk geliyoruz.

Izledigim yer Toronto Yaniyor Yaniyor.

Yok daha var seri ama yine cok iyi oynadik Deplesmanda 2 de 2 yaptik cok iyi bence sampiyon olmasakta.
Kendi sahalarinda klayin sakatliktan dönüp 28 attigi maci kazanamiyorlarsa o seri bitmistir. 4-1 toronto sampiyon.

Klayin sakatlik haberi geldiginde torontonun sampiyonluk orani 3tü. Oynamayan kafama soxum.

Kendi sahalarinda klayin sakatliktan dönüp 28 attigi maci kazanamiyorlarsa o seri bitmistir. 4-1 toronto sampiyon.

Klayin sakatlik haberi geldiginde torontonun sampiyonluk orani 3tü. Oynamayan kafama soxum.

Kevin Durant'in olmayisi cok buyuk etki ediyor ya. Defanslari iyi degil.

bu seriden sonra warriors dağılacak bence. durant zaten gidici ama ben klay thompson'ın da ayrılacağını düşünüyorum. cousins'da bir yerlere gider. karanlık günler başlıyor warriors için.

bu seneki free agent piyasasından iyi adamları toplayan takım bir sonraki hanedanlığa başlar. bu takımda lakers-clippers-nets üçlüsünden biri olacak bence.

Durant olmasa bile Klay-Curry-Green üçlüsü vardı. Ek olarak İgadala (yazımı zor)

Toronto için şunu söyleyebilirim Pes etmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt