NBA 2018/19 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak Kawhi için elini ovuşturan takımlar hava alacak. Özellikle Clippers

Curry balonu patladı diyebilir miyiz? @Murat Kara

Curry balonu patladı diyebilir miyiz? @Murat Kara
Diyebiliriz rentdas. Warriorsin hanedanlik donemi iki gun sonra bitiyor.

Bu arada bes yil once miaminin hanedanlik donemini kapatan herif kimdi? Gene Kawhi. Hanedan sevici lakabini kendisine takdim ediyorum.

kendini nbain gelmiş geçmiş en iyi skoreri sanan sincaptan daha mı fazla sayı atmış yine

48117

durant clippers'a klay lakers'a gidecek bence. kawhi şampiyon olsa dahi bence ayrılacak toronto'dan o da büyük bir ihtimal clippers'a gider.

free agent dönemini iyi geçirirlerse önümüzdeki seneler warriors-cavs eşleşmesinin yerini clippers-nets eşleşmesi alacak.

Klayin ayrılma ihtimali milyonda sıfır.

Klay gitmez. GSW Durant yokken daha iyi takımdı Durant sonrası iyice bireysel bir moda girdi daha güçlü olsalar da. Bugün de bunun acısını çekiyorlar.

Gswdashlar olarak kalan maclarda paramizi torontoya basarsak gswyi sampiyon yapabiliriz diye dusunuyorum. Bu kutlu yolda herkes uzerine duseni yapsin.

durant'in olmaması her şeyi bozdu. mesela klay sakatlanıp durant oynasaydı warriors alırdı seriyi. hatırlayın geçen senelerdeki cavs serilerinde warriors sendelediği anlarda hep maçı koparan adam oldu durant.

abi curry düşük yüzdeyle üçlü atıyor galiba herifin gününe denk gelirse önümüzdeki maçlar herşey olabilir bence

Yok yav sıkıntı savunmada, GSW takım olarak oynamayı unutmuş, 10 saniyede hücum ediyorlar genelde zaten ama savunmada çok dirençsiz kalıyorlar, Iga ile Cousins'tan savunma katkısı alamıyorlar, Curry ile Klay savunma yönünden zaten kötü bir Green ile de olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt