NBA 2018/19 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin ilginç yanı bu adam sağlıklıyken bile bu kadar hücuma top getirip dripling yapmıyodu sakatlığı tam geçmemişken dripling üzerinden oynatıyolar adamı.Klay gibi üzerine set çizselerdi hücumda belki bu tarz bi sıkıntı yaşamayacaktı.

işin ilginç yanı bu adam sağlıklıyken bile bu kadar hücuma top getirip dripling yapmıyodu sakatlığı tam geçmemişken dripling üzerinden oynatıyolar adamı.Klay gibi üzerine set çizselerdi hücumda belki bu tarz bi sıkıntı yaşamayacaktı.
bütün topları durante vermekten başka çareleri yoktu

bütün topları durante vermekten başka çareleri yoktu
Saçma bi durum bence.Senin elinde Curry gibi bi silah varken ve de maça iyi başlamışken olabildiğince Curry üzerinden hücumu döndürüp Durant'in dripling üzerinden oynamasını engelleyebilirlerdi.Bi nevi Klay Thompson gibi oynatabilirlerdi hücumda.

Saçma bi durum bence.Senin elinde Curry gibi bi silah varken ve de maça iyi başlamışken olabildiğince Curry üzerinden hücumu döndürüp Durant'in dripling üzerinden oynamasını engelleyebilirlerdi.Bi nevi Klay Thompson gibi oynatabilirlerdi hücumda.
ben olsam ben de curry üstünden oynamam ya panikten eli götüne kaçıyor böyle kırılma anlarında

Durant'in kariyeri açısından tekrardan dönmemesi gerekiyor.Aşil çok ciddi bi bölge ve çok uzun sakatlıklar yaşatabiliyor oyunculara.Hele ki freeagent olacak ve kariyerinin son büyük kontratını yapacak Durant'in daha dikkat etmesi gerekiyor sağlığına.

ben olsam ben de curry üstünden oynamam ya panikten eli götüne kaçıyor böyle kırılma anlarında
İyi diyon da aga Durant dediğin adam şuan sakatlıktan tam olarak dönememiş ve çok riskli şekilde sahada duruyor.Mecburen Curry üzerinden oynaman gerekiyor ki ilk periyotta da o şekilde oynadı belli dönemler ve Durant sahada olduğu müddetçe hep bi tehdit oluşturuyo.Durduğu yerden bile el üstü şut sokan bi adam sakat olsa bile.Curry-Thompson üzerinden oynatıp Durant için en doğru hücumları bulmak daha önemliydi sakatlık riski oluşturmadan bunu yapamadılar.

DMC 2. maç dışında ilk kez oynamaya gelmiş bugün.Çok verimli şu ana kadar.Hem de ilk çeyrek hiç oynamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt