Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün topları durante vermekten başka çareleri yoktuişin ilginç yanı bu adam sağlıklıyken bile bu kadar hücuma top getirip dripling yapmıyodu sakatlığı tam geçmemişken dripling üzerinden oynatıyolar adamı.Klay gibi üzerine set çizselerdi hücumda belki bu tarz bi sıkıntı yaşamayacaktı.
Saçma bi durum bence.Senin elinde Curry gibi bi silah varken ve de maça iyi başlamışken olabildiğince Curry üzerinden hücumu döndürüp Durant'in dripling üzerinden oynamasını engelleyebilirlerdi.Bi nevi Klay Thompson gibi oynatabilirlerdi hücumda.bütün topları durante vermekten başka çareleri yoktu
Ishal diyorlar, geri dönmez.Durant sıçmaya gitmiş beyler son dk gizli bilgi. @Pierce
ben olsam ben de curry üstünden oynamam ya panikten eli götüne kaçıyor böyle kırılma anlarındaSaçma bi durum bence.Senin elinde Curry gibi bi silah varken ve de maça iyi başlamışken olabildiğince Curry üzerinden hücumu döndürüp Durant'in dripling üzerinden oynamasını engelleyebilirlerdi.Bi nevi Klay Thompson gibi oynatabilirlerdi hücumda.
İyi diyon da aga Durant dediğin adam şuan sakatlıktan tam olarak dönememiş ve çok riskli şekilde sahada duruyor.Mecburen Curry üzerinden oynaman gerekiyor ki ilk periyotta da o şekilde oynadı belli dönemler ve Durant sahada olduğu müddetçe hep bi tehdit oluşturuyo.Durduğu yerden bile el üstü şut sokan bi adam sakat olsa bile.Curry-Thompson üzerinden oynatıp Durant için en doğru hücumları bulmak daha önemliydi sakatlık riski oluşturmadan bunu yapamadılar.ben olsam ben de curry üstünden oynamam ya panikten eli götüne kaçıyor böyle kırılma anlarında