Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
baba deli gibi manyak gibi bi şey bu herifİfadelerimize dikkat edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baba deli gibi manyak gibi bi şey bu herifİfadelerimize dikkat edelim.
baba deli gibi manyak gibi bi şey bu herif
Yapma Vasfi yaDoncic > NBA desem?
saf yetenekgenç yaşta avrupada oynamanın ekmeğini yiyiyor biraz.O hantallıkla hiç sans vermiyordum ama çok iyi gidiyor.
saf yetenek
Porzi 3lukleri soksa 50 55 civari olabilirlerdiHouston savunma yapacak mı acaba bugün.45 yediler ilk periyot kendi sahalarında salak herifler.Westbrook ne kadar aptal adam ya sığır herif![]()
Bu ne Ağa rockets baya kötü. golden state baktım onlafa nolmjs bu sene
Takımdaki 5 All Star'dan 4'ünü kaybettiler, Draymond'ı da çok zorlamıyorlar. Bu seneyi tanking'le geçirip seneye yine sevmeyenlerine tırnak yediren bir oyuncu kapıp başa oynamaya çalışacaklar.
İzlediğim Dallas şu an konferansının en iyi takımlarından biri. Özellikle Porzingis cenahından bir sakatlık yaşamazlarsa Play-off'un en tehlikeli takımlarından biri olurlar. Mesela Lakers'tan daha iyi geliyorlar şu an gözüme. Hem muazzam atletler, hem 2 süperyıldızı destekleyecek çok emektar oyuncuları var, hem büyük maç oynamayı biliyorlar, hem de muazzam bir koça sahipler. Porzingis'in olmamış halinde bile Clippers'ın ardından konferansta en derli toplu, ne oynadığını bilen takım gibi geldiler bana.