NBA 2019/20 Sezonu Maç Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Former EuroLeague champion Nikola Pekovic is hospitalized in serious condition after being infected with coronavirus according to Serbian website Telegraf.

Telegraf reports that Pekovic, currently the team manager of the Montenegrin national team, has inflammation of both of his lungs and is breathing with the help of a respirator.

Pekovic was admitted to a hospital in Podgorica, Montenegro 15 days ago with COVID-19 symptoms. His condition deteriorated over that period.

ne bahtsız herifmiş

Danny Green denilen işe yaramaz herifin kulüp ile ilişiği kesilmeli

AD'nin bu pozisyonda rakibine vurmasından dolayı ceza alması gündemdeymiş.

Sizce verirler mi?

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bir bok olmaz. Lebron 3:2 geride olsa ve Crowder Davise vursaydi, bir mac ceza yerdi. Tersine Nike/NBA/Lebron izin vermez.

Sizce verirler mi?

bir an evvel
KURTULSAK !!

Veremezler.

Davis ceza yerse Lebron'un yerinde olsam oynamam veya rolantide oynarim. 7. mac ne var ne yok abanirim.

Lebron sikayet etmistir davis oynamasin olur da iyi oynarsa mvp secilir fln diye.

Sizce verirler mi?

bir an evvel
KURTULSAK !!

Crowder denilen şerefsiz,çirkef herifin final serisi boyunca yaptıkları yanında hiçbir şeydir.

Hacı abi Lebron'a olan bitmek bilmez nefretinin temelleri nerede atılmıştır?

büyük marifetmiş gibi özel haber bülteniyle miamiye gidiyorum diye açıklama yapması
dirk hocayla t geçip bunu müteakip ağır bir tokat yemesi
1 sene içersinde pis bi herife dönüştü
clevelandda severdim bir avuç kazmayı finale fln çıkarmıştı
2. cleveland şeysinde de golden state a karşı muzaffer olmasını istemiştim
ama kaç senedir herifin egosundan geçilmiyor hayli itici

büyük marifetmiş gibi özel haber bülteniyle miamiye gidiyorum diye açıklama yapması
dirk hocayla t geçip bunu müteakip ağır bir tokat yemesi
1 sene içersinde pis bi herife dönüştü
clevelandda severdim bir avuç kazmayı finale fln çıkarmıştı
2. cleveland şeysinde de golden state a karşı muzaffer olmasını istemiştim
ama kaç senedir herifin egosundan geçilmiyor hayli itici

Bence de yediği en büyük bok Nowitzki'yle dalga geçmeleri. Miami'ye gitmesini açıklaması çiğdi ama konumu gereği haddinden fazla da eleştiri malzemesi oldu. Nowitzki'yle geçtikleri dalganın ardından Jason Terry gibi herifin üstünden maç bitiren basket yemesiyle sporun adaletini en derinlere kadar yaşadı zaten. Ben parkenin içinde görmesi gereken saygıyı bile göremediğini düşünüyorum. Yıl 2020 hala herif clutch mı değil mi, son pası neden verdi, bak yine steps yaptı gibi eleştiriler dönüyor. Herifin son toplarda maç getirme oranı Jordan'ın da, Kobe'nin de fersah fersah önünde ama onların çoğunlukla yaptığının aksine sırf 3 elin üstünden sırf maçı ben kazandırayım diye şut atmayım diye mümkün mertebe boş oyuncuyu bulmaya özen gösteriyor. O şut da girmezse Green'in kazmasının ki gibi herife choker diyorlar.

Ben Miami döneminden beri basketbola dair pek bir falsosunu görmedim, esas sıkıntı Houston GM'i Morey'in Hong Kong'u koruyan açıklamalarında sponsorlukları için Çin'e yanlıyor, Obama döneminde daha yüksek olan polis elinden sivil ölümlerine ses çıkarmazken Trump gibi şaklabanı buldu diye sesini yükseltiyor, Jaylen Brown gibi delikanlı George Floyd protestolarına katılmak için 15 saat arabayla yol teperken bu hırto şarap yudumladığı evinde tweet kasıyor filan. Siyasi olarak bayağı kaypak bir adam ve bir de bir halt yiyormuş gibi kanaat önderliğine soyunması sinir bozucu. Ama sahada 35 yaşına rağmen NBA'in hala en çok sonuca etki eden herifi olduğu su götürmez bir gerçek. Sadece işin o tarafına odaklandığında hala 10 yıldır Play-off yapamamış bir franchise'ın en değerli elemanı olabiliyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt