Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Her maç bitiminde oyuncunun maç içindeki oyununa göre puanları toplanıyor ya skill points diye. :D

Ben 3 dakikalık maç yapıyorum. O puanlar hiç belli olmuyor. İlk başta (-)'lerdeydim ama şimdi 500'den aşağıya düşmüyorum. O puanların ortalamasına bakmak için bir yer var mı? :o

Ben 3 dakikalık maç yapıyorum. O puanlar hiç belli olmuyor. İlk başta (-)'lerdeydim ama şimdi 500'den aşağıya düşmüyorum. O puanların ortalamasına bakmak için bir yer var mı? :o

Ortalamasına bakmıyorsun maç bittikten sonra normal menüye dönünce My Playera girip skill points'e girip oyuncunun gücünü arttırıyorsun o aldığın puanlarla.

Lan bu oyunun menüsü filan yok mu, direk maça attı beni :D

Draft'larda ilk 2 maçım tam bir failure oldu,3.maç asılıp New York Knicks'e gitmeyi başardım.Daha yeni olmama rağmen koç 10-12 dk süre veriyor,ben de boş geçmiyorum.

Draft combine'da çok çok iyi oynamak aslında pek birşey ifade etmiyor, bir şekilde 2. tur draft ediliyorsunuz. Ancak summer camp'te her maç iyi oynamak, özellikle görevleri yapmaya odaklanmak lazım. Gerekirse bencil oynayın, ama o görevleri başarın. Zaten kapağı regular seasonda NBA'e attıktan sonra gerisi kolay.

My Player oynamaya başladım, çok embesil bir tipim var ama neyse :D

New Jersey Nets tarafından draf edildim, ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum ama şu not şeysinde ilk başlarda C filan alıyordum, şimdi B ve ara ara A almaya başladım.

Not şeysinden pek bir ... anlamadım :D sayı atıyorum not vermiyor.

PG lik boyumla son saniyede Varejao'ya bir blok koydum, maçın yıldızı oldum lan :D

My Player oynamaya başladım, çok embesil bir tipim var ama neyse :D

New Jersey Nets tarafından draf edildim, ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum ama şu not şeysinde ilk başlarda C filan alıyordum, şimdi B ve ara ara A almaya başladım.

Not şeysinden pek bir ... anlamadım :D sayı atıyorum not vermiyor.

PG lik boyumla son saniyede Varejao'ya bir blok koydum, maçın yıldızı oldum lan :D

o takım derecen ne kadar iyi olursa o kadar çok skill point alırsın :D sonrada onları kullanıyosun gücünü arttırmak için :D top çalmaya blok yapmaya ribaunda asiste falan önem verirsen teammate grade yüksek olur birde milestones var ordakileride yaparsan daha çok skill point kazanırsın :)

oyundan sıkılmaya başlayan varsa my player hilesi kullansın :D ben uzun zamandır oynamıyordum ama hile iyi oldu :D

Geri
Üst Alt