Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Bir sorunum daha var. :o

Maç başladığında otomatik oyuncu değişiklikleri oluyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? :o

Coach Settings'e gireceksin bu sefer orada ayarlar var.

Reis, trade yaparken nasıl istediğimiz oyuncunun takımını değiştiriyoruz? Oyuncu ekleme yerinde takas yapacağım oyuncu(lar)ı ekliyorum, istediğim oyuncuyu ekleyecekken sadece LAL geliyor. :o

Ne yaparsam başka takımlara geçemedim. :o

Reis, trade yaparken nasıl istediğimiz oyuncunun takımını değiştiriyoruz? Oyuncu ekleme yerinde takas yapacağım oyuncu(lar)ı ekliyorum, istediğim oyuncuyu ekleyecekken sadece LAL geliyor. :o

Ne yaparsam başka takımlara geçemedim. :o

Benim kontrol tuşarında Ö ile Ç ile değiştirebiliyorum o takımları.

Chcicago Bulls

İlk 5

Derrick Rose

George Hill

Gerald Wallace

Josh Smith

Joakhim Noah

Bench

Jameer Nelson

J.J Reddick

Ersan İlyasova

Deandre Jordan

Ömer Aşık

Ryan Anderson

kapışmak isteyen varsa gelsin. :ays:

Jordan Task'leri teker teker bitirdikten sonra Creating a Legend Mode açıldı,şimdi Micheal Jordan'un rookie halini günümüz NBA'ine sokup ilerliyorsunuz.Acayip zevkli,my player gibi ayar da etmiyor.79 overall ve 10000 skill points ile başlıyorsunuz.Jordan reyize ayıp olmasın diye Chicago ile başladım ama acayip güçlü oldu takım,trade isteyecem.Rose ve Boozer reyizler ile yardırıyoruz 8'de 8.

Jordan Task'leri teker teker bitirdikten sonra Creating a Legend Mode açıldı,şimdi Micheal Jordan'un rookie halini günümüz NBA'ine sokup ilerliyorsunuz.Acayip zevkli,my player gibi ayar da etmiyor.79 overall ve 10000 skill points ile başlıyorsunuz.Jordan reyize ayıp olmasın diye Chicago ile başladım ama acayip güçlü oldu takım,trade isteyecem.Rose ve Boozer reyizler ile yardırıyoruz 8'de 8.

Oha, bu süpermiş. Benim yarısından fazlası bitti, sayende tekrar heyecan kazandım.:asd: Sıkılmaya başlamıştım.

Batı finalinde 8. ve 7. torbadan gelen Houston ile OKC,doğu finalinde ise 2.torbadan chicago(ben) ile 8. torbadan gelen Atlanta oynayacak.Boston,miami,lakers 3 üde ilk turdan elendiler. :D

Geri
Üst Alt