Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

tam maça giricem oyundan atıyor ne oldu buna ya :( bilen varmı acaba neden böyle oluyor

oha ya o kadar emek boşuna gitti :( en son maç sırasında kaydedip çıkmıştım my player mod da dahada açılmıyo ama diğer herşey sağlam :(

My NBA Player'da bu draft maçları ne kadar daha sürecek.

3 maç yapıyor sonra draft oluyorsun zaten. Draft'tan sonra yaz liginde performansın iyi olmalı.

3 maç yapıyor sonra draft oluyorsun zaten. Draft'tan sonra yaz liginde performansın iyi olmalı.
İlk maçımı oynadım 25 sayı 4 ribaund 4 asist, sonra Pacers beni 2. tur 10. sıradan draft etti. Sonra bir draft gibi maç daha oynuyorum, beyaz takım gri takım gibi. 3 maç mı diyorsun şimdi :)

Draft olmamışsın ki.:) O sadece senin gösterdiğin performansa göre draft sıranı yazıyor tahmini. 3 maç sonunda draft sıran performansına göre belirlenecek zaten. O zaman değişir sıralaman.

Draft olmamışsın ki.:) O sadece senin gösterdiğin performansa göre draft sıranı yazıyor tahmini. 3 maç sonunda draft sıran performansına göre belirlenecek zaten. O zaman değişir sıralaman.
Ne bileyim oğlum :) 3-4 aydır NBA2K11 oynuyoruz deli gibi, My NBA Player'e daha yeni sardım :) Pacers almalı beni, ben oraya aitim :)

İkinci maçı yarıda bıraktım saveleyip ama puanım b'lerde geziyordu, triple double kovalıyorum :)

Başka takım draft etse bile hemen trade'ini istersin. İlk tercih olarak Pacers'ı koyarsın, muhtemelen de oraya trade olursun. :)

Lakers'a takas oldum, ilk maçta 30 sayıyı geçtim, maçın adamı oldum :p maç süresini 12 dakikaya çıkarmayı düşünüyorum :p

MJ legend modu oyunu cıvıtıyor yeminle :D layup-dunk 99, speed ve quickness ve stamina 95 olarak başlıyorsunuz,daha ilk maçtan(2 dakikalık) 34 sayı attım.:D

maçı 12 dakikaya çıkarttım şimdi yeni bitti.

30 sayı, 10 rebound, 12 asist yaptım lan :D Triple Double yapmak için bir yerlerimi yırttım :D 7 bin kusur skill point aldım :p

Micheal Jordan ile oynamak hakkaten müthiş bir olay,Chicago'dayım şu anda 15 maçta 12-3 seri yaptık ama takımın tüm yükleri benim üstümde,double-double yapamadım daha bu yüzden.Ama sayı krallığında açık ara liderim,her maç çok iyi puan geliyor heral bu seneyi tamamlayıp Boston'a takas olsak fena olmaz,gençleşmesi lazım oranın.

İkinci draft maçımda da 22 sayı 12 ribaund 6 asist yaptım. 2. tur 2. sıraya yükseldim. İlk maçta oyunu çözme çabalarım olmasa daha iyi olacaktı :)

Son draft maçında da 20 sayı 20 ribaund 5 asist yaptım ve ilk tur 28. sıradan Memphis seçti beni. Yaz ligine başlıyorum. Yaz liginde kaç maç oynanacak ve benim güçlerin artması için ne yapmam lazım?

5 dakikalık maçta 44 sayı attım, çoğu fast break den :D maçın bitmesine 3 dakika kala çıkarttı, çıldırdım, 50 sayı yapıp rekor kıracaktım :o

Edit : 47 sayıymış

Geri
Üst Alt