Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Ben Wallace den filan uzak durun beyler, adamı pota ile baş başa bırakacak asist yapıyorum yine atamıyor :asd: :D

Alacaksanız, A. Jefferson'u filan alın, arkasında kimse duramıyordu.

Ben Ömer Aşık'ı orta mesafede iyi şutlar sokan bir adam haline getirdim gerekirse Wallace'ı da yaparım. :cool:

Kaman da fena değil. Love belki o ayarda en iyisi ama Kaman ve aklıma şu an gelmeyen bir-iki isim daha o ayarda iyi adamlar. J. O'Neal'ı da deneyebilir orası için.

Sertaç'ım, Kaman'ı daha önce denemiştim, pek beğenmedim. J.O'Neal'ında yaşı var. Love veya Horford'u tercih edicem büyük ihtimal. Başka önerileriniz varsa beklerim. :)

Oyunu açma imkanım olsa şu an, bir-iki isim daha söylerdim de şu an aklıma gelmiyor.

Brook Lopez, Barginani, Glen Davis ve Hawes. Bunlar da ciddi iyi şutörler. Hepsi de center oynayabilir.

Brook Lopez'i alma imkanın varsa kaçırma derim. Ellis'i elinde tutmaya çalış ama, iki tane guard verilmez olm, bitersin. Uzunlardan birini ver. Mehmet'i falan.

M.Okur/C.Andersen

Aldridge/Ilyasova

R.Gay/Batum

Roy/Babbitt

M.Ellis/B.Udrih

Şurada Andersen-Roy ikilisini denersin. Olmazsa, Memo-Roy'a karşılık sadece Brook Lopez'i almaya çalışırsın. O da olmazsa Udrih-Roy-Memo üçlüsünü denersin. Veya üçlü bir takas yapmaya çalış. Elindeki Roy-Memo-Andersen 3'lüsünü 2 takıma dağıt, Lopez'i al diğer takımdan da vasat bir oyuncu al, 3. takımdan birini de , Lopez'in takımına gidecek şekilde ayarla dene şansını. Geniş düşün lan biraz, vizyonsuz yaklaşma. Draft hakkı falan ver, ne bileyim.:D

M.Okur/C.Andersen

Aldridge/Ilyasova

R.Gay/Batum

Roy/Babbitt

M.Ellis/B.Udrih

Şurada Andersen-Roy ikilisini denersin. Olmazsa, Memo-Roy'a karşılık sadece Brook Lopez'i almaya çalışırsın. O da olmazsa Udrih-Roy-Memo üçlüsünü denersin. Veya üçlü bir takas yapmaya çalış. Elindeki Roy-Memo-Andersen 3'lüsünü 2 takıma dağıt, Lopez'i al diğer takımdan da vasat bir oyuncu al, 3. takımdan birini de , Lopez'in takımına gidecek şekilde ayarla dene şansını. Geniş düşün lan biraz, vizyonsuz yaklaşma. Draft hakkı falan ver, ne bileyim.:D

1- Andersen'siz takımım olamaz. :D

2- Draft hakkı nasıl veriliyor? :o

3- %51 B.Lopez, %49 Love olacak. İlk tercihim Lopez tabii.

Oyuncu seçmek için bir ekran açılıyor, orada ü ve ğ ile sağa sola geçiyor ekran, bilirsin. Yani mevkilere göre oyuncuları göstermen için değiştiriyorsun. Bir de draft hakkıyla ilgili bir alan var, oradan ayarlarsın. Andersen'i Lopez'e feda edeceksin gerekirse, göze alınır.

Lan olur mu be? :(

M.Ellis sezonu kapadı. R.Gay'e karşı gelen, Eric Gordon teklifini reddedemedim. Gay'e mi üzüleyim, Ellis'e mi, uzun transferinin yattığına mı? :(

Agalar dalga geçmek yok "aptallık" yaptım. :o

Tekrar Gay'i almak için Memo+Gordon+Jeffries=Gay+Kapono+Posey yaptım. :o

Şuanki ilk beş;

Roy

Gay

Batum

Aldridge

Andersen

=LEŞ.

Şuanki ilk beş;

Roy

Gay

Batum

Aldridge

Andersen

=LEŞ.

Ulan Chicago ile Portland'ı yenebilmek için ecel terleri döküyorum her maç.Roy,Gay ve Batum müthiş şutörler,özellikle Batum kenar çizgiden çok yüksek isabetli 3'lük atıyor.Bu takımla atlet oyuncularına ya pozisyon yaratıp içeri penetre edeceksin,ya da orta mesafeli şutlar atacaksın Portland o kadar kötü bir takım değil.Sürekli pota altına top indiriyorsan iyi takımlar çok fortlar 4 ve 5 numaranı.Aldridge le bile orta mesafeli şutlar deneyebilirsin boş pozisyonda adam atıyor.

Geri
Üst Alt