Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

ben celticsle başlayacam.takımı bir gençleştirelim bakalım.:D

İdeal beşim bu;

Curry

Ellis

D.Wright

D.Lee

Biedrins

önerilerinizi bekliyorum. :D

Valla ben alabiliyorum seni niye alamıyorsun anlamıyorum ?

Ben de Derrick Rose serbest kalmıştı sözleşme imzaladım anında kabul etti. Oyuncuların mutsuz demekki senden :D

Mesela Brandon Bass takımda mutsuzdu 6. adam rolünde olduğu için o yüzden yenileyemedim onunla teklifi kabul etmedi.

Bir de bu salary caplara dikkat etmek lazım. Bir de oyunculara uzun süreli ve opsiyon seçeneğinde player yazılı kontrat teklif edilidğinde kabul etme şansı artıyor. Zaten üst tarafta turuncu kutucuktan da belli oluyor.

Brook Lopez ve Carmelo serbest kalmıştı. İkisini birden almaya çalıştım ama olmadı. Zaten tuhaf, play-off ilk turda elendim ama Carmelo rezalet oynuyordu, hiçbir şutu girmiyordu adamın. Tuhaf valla anlamadım, bilmediğim ufak-tefek detaylar mı var oyunda anlamadım. Normalde bütçem Brook Lopez ve Carmelo'yu karşılamıyor olsa takaslar da gerçekleşmezdi. Bir de 3 tane draft yaptım ama sadece 2'siyle sözleşme imzaladım, onların da aldıkları maaş çok düşük.

GSW için takas önerileri beyler. Biedrins'in yerine bir adam düşünüyorum, keza D.Lee'nin yerine de.

GSW için takas önerileri beyler. Biedrins'in yerine bir adam düşünüyorum, keza D.Lee'nin yerine de.

Üçlü bir takasın içine girip Monta Ellis'in yerine George Hill(Spurs'da oynuyor) David Lee'nin yerine de Josh Smiht'i ve de pivot olarak da Noah veya Indiana'nın pivotnu al. Unuttum ismini şimdi. Veya Atlanta'dan Horford'u al.

Tabii bunları nasıl yaparsın bilmem.

Takas yapmanın altın kuralı trade finderdı galiba ismi orada sizin oyuncularınızın altında yıldız oluyor o yıldız o oyuncunun ne kadar değerli olduğunu gösteriyor takas piyasasında. Onun için Yeri gelir 70'li oyuncuyla 80'li oyuncunun ratingi aynı olabilir. Bu durumlardan yararlan vs.

Çok garip yahu, bütçemde yer var, denedim tekrar, bir sezonu sim edip Anthony için, adam Knicks yerine Pacers'ı tercih etti. Bir de otomatik trade yapıyor oyun, işin garip yanı da o. Kısacası bu oyunda salary cap'i yüksek takım seçmek gerek, başka türlü olmuyor. O kurduğum Knicks kadrosunu bile tekrar kuramadım.:o

Çok garip yahu, bütçemde yer var, denedim tekrar, bir sezonu sim edip Anthony için, adam Knicks yerine Pacers'ı tercih etti. Bir de otomatik trade yapıyor oyun, işin garip yanı da o. Kısacası bu oyunda salary cap'i yüksek takım seçmek gerek, başka türlü olmuyor. O kurduğum Knicks kadrosunu bile tekrar kuramadım.:o

Oto trade'i kapat sen.

Salary capi yüksek takım değil de seçtiğin takımın oyuncularının kontratları ağır olanları veya uzun süreli olanları takas et 1 senelik olanlarla. Böyle yaparak sene sonu için kendine bütçe ayırmış olursun.

Zaten team budgetde bir sonraki sezonun da salary capın değerini görebileceksin.

Atlanta'da Sezon Başında ki Kadrom

Kirk Hinrich/Mike Bibby

Gerald Wallace

Rudy Gay

Josh Smith

Al Horford

Takas öneriniz var mı ? Yedek adamların hepsi 65in altında değerleri .

Üçlü bir takasın içine girip Monta Ellis'in yerine George Hill(Spurs'da oynuyor) David Lee'nin yerine de Josh Smiht'i ve de pivot olarak da Noah veya Indiana'nın pivotnu al. Unuttum ismini şimdi. Veya Atlanta'dan Horford'u al.

Tabii bunları nasıl yaparsın bilmem.

Takas yapmanın altın kuralı trade finderdı galiba ismi orada sizin oyuncularınızın altında yıldız oluyor o yıldız o oyuncunun ne kadar değerli olduğunu gösteriyor takas piyasasında. Onun için Yeri gelir 70'li oyuncuyla 80'li oyuncunun ratingi aynı olabilir. Bu durumlardan yararlan vs.

Ellis iyidir ya.

Josh'ı almayı düşünüyorumda, diğer kazmaları verip, Horford-Love tarzında bir adamı nasıl alıcam? :o

pg:rajon rondo-delonte west

sg:ben gordon-randy foye-

sf:t.ariza-m.barnes-r.gomes

pf:k.love-g.davis

c:a.bogut-b.wallece-s.erden

David Lee + D.Wright >>> K.Love + M.Beasley takası yaptım.

Ellis iyidir ya.

Josh'ı almayı düşünüyorumda, diğer kazmaları verip, Horford-Love tarzında bir adamı nasıl alıcam? :o

Free Agents'dan düşük maliyetli olup fakat potentialı B ve üstü olan oyuncular al. Onlar muhtemelen takas piyasasında değer görür. Elinde bulunan iki tane dandik adamla bir tane iyi bir adam al. Daha sonra da işte bu iyi adamı da adam akıllı takaslarda kullan.

Ben mesela şöyle bir kadro kurdum bu taktikle.

Derrick Rose 95

Stone 75 (Rookie)

Carmelo Anthony 92

Ersan 74

D. Howard 95

Ömer Aşık 74

Jordan Hill 70

Beno Uzoh 73

Hayward 67

gibi güçlerden oluşan bir takım ve bench yaptım böyle takaslarla.

Elimde iki tane de iyi draft hakkı var. İkisi de benim değil başka bir takımın. İkisi de ilk 10 içerisinden olacak muhtemelen draft haklarımın.

Free Agents'dan düşük maliyetli olup fakat potentialı B ve üstü olan oyuncular al. Onlar muhtemelen takas piyasasında değer görür. Elinde bulunan iki tane dandik adamla bir tane iyi bir adam al. Daha sonra da işte bu iyi adamı da adam akıllı takaslarda kullan.

Ben mesela şöyle bir kadro kurdum bu taktikle.

Derrick Rose 95

Stone 75 (Rookie)

Carmelo Anthony 92

Ersan 74

D. Howard 95

Ömer Aşık 74

Jordan Hill 70

Beno Uzoh 73

Hayward 67

gibi güçlerden oluşan bir takım ve bench yaptım böyle takaslarla.

Elimde iki tane de iyi draft hakkı var. İkisi de benim değil başka bir takımın. İkisi de ilk 10 içerisinden olacak muhtemelen draft haklarımın.

Öyle yaparak, G.Hill'i falan aldım. ;)

Fazla ünlü olmayan, gelişime açık Centre önerin var mı, ya da Power Forward.(Love'u centre çekebilirim)

Not: Bench'e Ö.Aşık ve Andersen'i aldım, McDyess var bir de.

Şuanki ilk beş;

Curry

Ellis

Gay

Love

Andersen/McDyess/Ö.Aşık

Curry'den mi vazgeçip, center almalıyım, yoksa, Ellis'ten mi vazgeçip centre almalıyım? :o

Neyse, Monte Ellis'i pek elden çıkarmak istemiyordum ama çıkarmak zorunda kaldım ve Josh Smith + Jordan Crawford'a takas yaptım.

Şimdiki beşim;

Curry/Hill

Hill/Curry

R.Gay

Smith

Love

Curry/Douglas

Evans/Turner

Anthony/Hill

Josh Smith/Glen Davis/B. Bass/Troy Murphy

D. Cousins/Brad Miller

Şu kadroda Hill, Turner, Glen Davis ve Cousins'ı kadroya hiç almıyor. Rotasyonda hiç kullanmıyor. Mesela Smith çıkınca Douglas giriyor, Evans SF, Carmelo PF oluyor, Douglas SG ouyor misal. Maça Cousins yerine C'de Bass'le başlıyor. Ben manuel olarak oyuna aldığımda ise hemen çıkarıyor bu adamları. Neden bir türlü anlamadım. Adamlar hiç yorulmuyor da, ilk beşteki Curry ve Evans her maç 40 dakika oynuyor. Bu arada maç 10 dakikalık.

Curry/Douglas

Evans/Turner

Anthony/Hill

Josh Smith/Glen Davis/B. Bass/Troy Murphy

D. Cousins/Brad Miller

Şu kadroda Hill, Turner, Glen Davis ve Cousins'ı kadroya hiç almıyor. Rotasyonda hiç kullanmıyor. Mesela Smith çıkınca Douglas giriyor, Evans SF, Carmelo PF oluyor, Douglas SG ouyor misal. Maça Cousins yerine C'de Bass'le başlıyor. Ben manuel olarak oyuna aldığımda ise hemen çıkarıyor bu adamları. Neden bir türlü anlamadım. Adamlar hiç yorulmuyor da, ilk beşteki Curry ve Evans her maç 40 dakika oynuyor. Bu arada maç 10 dakikalık.

Maç menüsünde coach kısmında ayarlara girip oyuncu değişikliğini manuel yap . Kendi kendine değiştirmez o zaman oyuncuları . Sen değişiklik yaparsın .

Onunla kim uğraşacak yahu, durmadan oyuncu değiştir falan.

sertaç sana özenip 2.25 boyunda pivot yaptım.:)

1 tur 25 sıradan oklohoma city thunderdan seçildim.yedek pivotum perkinsin arkasında bekliyorum.

40 overallla başladım şu anda 47 yaptım oyuncuyu postlar ribauntlara ve bloka yüklendin mi overall fırlıyor.

Geri
Üst Alt