Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Efsanevi bir Oklahoma City Thunder kadrosu kuruyorum.

İlk beş;

R.Westbrook

S.Jackson

C.Anthony

A.Stoudemire

K.Love

şuana kadar ki maçlarda ki sonuçlar, 7-0.

Beyler kariyer modda sezon sonunda kadro 18 kişi oldu . En fazla 15 oyuncunuz olabilir uyarısı geldi . Oyuncuları kovmaya çalışıyorum yine en fazla 15 oyuncunuz olabilir uyarısı veriyor ne yapmam lazım ?

Association modda oynarken üçüncü senede draftlarda 2.13 boyunda SF'de oynayan bir adam çıkıyor ki yani ben böyle bir şey görmedim.

İlk senede şu an 84 overalli var. Çok ilginç oluyor adamı SF bölgesinde oynatmak.

Merak ettiğim bir şey var. Bu sezon sonundaki Free Agency kısmına geldiğimde lebron'ın falan serbest kaldığı sezonda takımımdaki rudy gay de serbest kaldı. Normalde 18'lik salary boşalması gerekiyordu ama değişme olmadı. Sonra ben de Lebron'ı alabilmek için takımdaki yüksek maaşlı adamları (nene falan) serbest bıraktım fakat team salary'de değişme olmadı. Üstüne üstlük free agency'de kimseyi alamayınca sim yaptım o adımı ve Rudy Gay'i aldı oyun takıma. Ekstradan para bindi takıma fakat anlamadığım o ücretler neden azalmadı. Bilen var mı?

yarattığım 2.25 lik pivotun overalli şu anda 56 oldu.

lig istatistikleri 11 sayı 10 ribaunt 4 blok.bunların 5.6 sı hücum ribaundu

Merak ettiğim bir şey var. Bu sezon sonundaki Free Agency kısmına geldiğimde lebron'ın falan serbest kaldığı sezonda takımımdaki rudy gay de serbest kaldı. Normalde 18'lik salary boşalması gerekiyordu ama değişme olmadı. Sonra ben de Lebron'ı alabilmek için takımdaki yüksek maaşlı adamları (nene falan) serbest bıraktım fakat team salary'de değişme olmadı. Üstüne üstlük free agency'de kimseyi alamayınca sim yaptım o adımı ve Rudy Gay'i aldı oyun takıma. Ekstradan para bindi takıma fakat anlamadığım o ücretler neden azalmadı. Bilen var mı?

Bir oyuncuyu serbest bıraktığında o oyuncunun kontratını ödemeye devam ediyorsun diye biliyorum. Nene'nin kontratı atıyorum 3 senelik ise sen onu serbest bıraksan bile salary capda yer alıyor olabilir yine. Böyle bir kural vardı da tam hatırlamıyorum. Bir de takımındaki her oyuncunun aldığı ücret her sene zamlanıyordur.

Bir oyuncuyu serbest bıraktığında o oyuncunun kontratını ödemeye devam ediyorsun diye biliyorum. Nene'nin kontratı atıyorum 3 senelik ise sen onu serbest bıraksan bile salary capda yer alıyor olabilir yine. Böyle bir kural vardı da tam hatırlamıyorum. Bir de takımındaki her oyuncunun aldığı ücret her sene zamlanıyordur.

Ben sezon içinde serbest bırakıyorum . Sezon sonunda salary cap'ı etkilemiyor onun kontratı .

Wizards ile Asso mode baslattim, ilk hedefim ilk sezon sonu icin yer yaratmak Carmelo icin.

Chris Paul'un yerine kimi onerirsiniz

Wiz: 1.round pick, A. Thornton ve J.Howard ---> Clippers 1.round pick+Aminu

G. Arenas -----------> Kings: S.Dalembert + 1,round pick

Böylece Cap'ta 11,75M $ yerim oldu.

Dwight Leonard olur mu

Cok kisa degil mi nbatas? 1.80mis adam. Yaninda dursam beni basketci sanirlar onu degil

Iverson ayaga dusmus diyorlar denkdas? Cevher Ozerlerle ayni takimdaymis didiler :S:S:S:S

Bekleyen değişiklikler bu sayfada görüntülenmektedirKontrol edilmemiş

Git ve: kullan, ara

Cevher Özer, (d. 24 Ocak 1983 Manisa) Beşiktaş Cola Turka'da oynayan basketbol oyuncusu. 2.05 metre boyundaki oyuncu forvet pozisyonunda oynamaktadır. Türkiye Basketbol Ligi 2005 yılı all-star organizasyonunda düzenlenen smaç şampiyonasında birincilik kazanmıştır.

Kariyer [değiştir]

* 2000 - 2002: Türk Telekom

* 2002 - 2006: Darüşşafaka S.K.

* 2006 - : Beşiktaş Cola Turka

Herhangi bir bilgi yok...

Renkdas...

Sanirsam o da bir...

ALLAH dostu...:)

Müthis bir takim kurdum xD

Wall/

Hinrich/