Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

hayırlı olsun gardaş.

Oscar Wilde

Sezonu 20-62 gibi harika bir record'la bitirdim :D J.Wall All-star + ROY + 1st rookie team

Aminu ise 2. rookie team'e secildi.

ilk top 10 3 tane oyuncu secim hakki + Bill Walker --> CP3

¨Suanki kadro

J.Wall/

CP3/Bill Walker/ 2 tane rookie

Melo/Aminu+rookie

Blatche/Seraphin+rookie

Mcgee/D.Jordan

garnett.png

en iyi istatistiğim.daha önce çok double double yaptım ama bu istatistikte harib domine ettim pota altını ama durant yüzünden maçı kaybettik.:(

garnett.png

en iyi istatistiğim daha önce çok double yaptım ama bu en iyisi.bu maçta harbi dominant oynadım.ama maçı durantın top kaybı yazından kaybettik.:(

Oğlum oyun çok kolay lan. Kurulan kadrolara bak, Derrick Rose'un dış şutunun A+ yaptırılması vs. İnsan azıcık özen gösterir oyunu yaparken.

Buna göre de her oyun kolay zaten. Adamlar kaç ay uğraşıyor yapmaya beyefendi "Kolay lan bu kadar saçma mı olur" deyip geçiyor her seferinde.

Oğlum oyun çok kolay lan. Kurulan kadrolara bak, Derrick Rose'un dış şutunun A+ yaptırılması vs. İnsan azıcık özen gösterir oyunu yaparken.

Rose'un dış şutu A+ değil başlangıçta,oynadıkça gelişebiliyor doğal olarak.Bir de gamepad ile oynamak çok daha zevkli,özel koşuları-playbookları çok iyi oynuyorsun.

Rose'un dış şutu A+ değil başlangıçta,oynadıkça gelişebiliyor doğal olarak.Bir de gamepad ile oynamak çok daha zevkli,özel koşuları-playbookları çok iyi oynuyorsun.

Demek istediğim o zaten yaptırılması derken. Yani Rose gibi bir adamın dış atışını gerçekte A+ değil A-,B+ bile yapamıyorlar, sonuçta iş bilek işi ve şut atabilme yeteneğine bakıyor. Oyunda ama bunun A+ yapılabiliyor olması bile bence kusura bakmasınlar ama mantıksız, daha fazla özen gösterilmesi lazım bu tür şeylere. My Player mode'da da öyle, yani aşırı istatistikler çıkıyor maçlarda bireysel olarak ki bu da pek gerçekçi değil.

Biliyorum; bu bir oyun, gerçekçi olma gereği yok, zevk vermesi yeterli vs. vs. Ama yine de hele de böyle spor oyunlarında Fifa gibi, NBA gibi, Football Manager gibi bence gerçekçilik en üst düzeyde olmalı.

My Player modunda haklı olablirsin,zaten bir süreden sonra zevk vermiyor o da.

Ama onun dışında gelişim çok normal,bilek işi ve şut atabilme yeteneği diyorsun ama Jordan,Kobe,Ginobili gibi adamların hiçbirisi çaylak sezonlarında 30 sayı atmıyor.Derick Rose'un üçüncü yılı mesela,ilk senesinde 16 sayı ortalamasıyla oynadı bu sene 24'e çıkarttı.Gelişme normal yani.Ha zaten senin dediğin mantıksızlık Association modunda çözülüyor,oyuncuların bir potansiyelleri var yine harf notu olarak,orada gelişimleri kendiliğinden olduğu için potansiyeli B olan bir oyuncu asla star olamıyor.

Oyun o kadar kolay değil lan bir kere.

Oyunu oynadığını game style bir kere oyunun yapısını direk etkiliyor. Bazı modlarda daha basit sayı olurken, bazı modlarda daha zor sayı oluyor, içeri drivlerda genelde faul oluyor vs.

My playerda ise biraz daha değişik bir olay var ve biraz saçma. Oyunun başlangıcında senin kontrol ettiğin adam güçsüz oluyor ve bu sadece senin adama değil takım arkadaşlarına da yansıyor. Mesela bir Ginobili oyunda adeta yerlerde sürünüyordu benim adamın gücü 50-60'lar olunca. Fakat ne zaman benim adam 70-80'lere çıktı Ginobili'de de biraz düzelme oldu. Oyunda senin adamın gücü arttıkça takımın gücü de artıyor.

Oyunun en saçma yönü bence uzun oyuncuların şut sokma yeteneği. Olayın cılkını bile çıkartmışlar bu konuda. En kazma pivot bile orta mesafeden çok rahat şut sokabiliyor boş kaldığında.

Bazı adamaların güçlerinde de saçmalık var ama çoğu oyuncunun güçleri gerçekçi.

Onun dışında pek saçma bir şeye rastlamadım. Öyle öne çıkan absürd performanslar olmadı benim adamımın yaptığı dışında.

My Player modunda haklı olablirsin,zaten bir süreden sonra zevk vermiyor o da.

Ama onun dışında gelişim çok normal,bilek işi ve şut atabilme yeteneği diyorsun ama Jordan,Kobe,Ginobili gibi adamların hiçbirisi çaylak sezonlarında 30 sayı atmıyor.Derick Rose'un üçüncü yılı mesela,ilk senesinde 16 sayı ortalamasıyla oynadı bu sene 24'e çıkarttı.Gelişme normal yani.Ha zaten senin dediğin mantıksızlık Association modunda çözülüyor,oyuncuların bir potansiyelleri var yine harf notu olarak,orada gelişimleri kendiliğinden olduğu için potansiyeli B olan bir oyuncu asla star olamıyor.

Ben oyuncular gelişemez demedim zaten genel olarak. Ama bir oyuncunun 3lük atma potansiyeli yoksa onun 3lüğünü geliştiremezsiniz bir yerden sonra. Derrick Rose sadece bir örnek ve örneğimi de şu istatistiklerle kanıtlayayım;

2008-2009 3'lük ortalaması: %22,2. ----- 16-72.

2009-2010 3'lük ortalaması: %26,7. ----- 16-60.

2010-2011 3'lük ortalaması: %33.6. ----- 102-304.

2008-2009 playofflarında 7 maçta SIFIR ÜÇLÜK isabeti : 0/4.

2009-2010'da ise 5 maçta 2/6.

Şimdi Raşit'in dediği dış şutlarının A- olması eğer gerçekse zaten bir fiyasko, adamın şu andaki haliyle bile dış şutları (ki 2010-2011 sezonunda dış şutları şu anda gelişmiş durumda) B ya da B-'yi geçemez.

Bu adamın dış şutlarının Association mode denen olayda practicelerle A+ haline getirme gibi bir olay mantık çerçevesinde açıklanamaz hiçbir şekilde. Çünkü olay bir yerden sonra dış şut potansiyeline ve yeteneğe bakıyor.

Earl Boykins'e practice yaptırıp smaç bastırmak gibi bir şey bu bir bakıma.

Arkadaslar izmir'de oturuyorum fakat oyunu bulamiyorum hic bir sekilde eskiden satanlar vardi simdi yok, netten indereyim dedim playstation 2 icin indirdim fakat dvd ye cekemedim yardimci olurmusunu Ps 2 icin ne yapmam gerek dvd ye cekip oynayabilmem icin cunku oyun yok nerdeyse

Geri
Üst Alt