Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Ben oyuncular gelişemez demedim zaten genel olarak. Ama bir oyuncunun 3lük atma potansiyeli yoksa onun 3lüğünü geliştiremezsiniz bir yerden sonra. Derrick Rose sadece bir örnek ve örneğimi de şu istatistiklerle kanıtlayayım;

2008-2009 3'lük ortalaması: %22,2. ----- 16-72.

2009-2010 3'lük ortalaması: %26,7. ----- 16-60.

2010-2011 3'lük ortalaması: %33.6. ----- 102-304.

2008-2009 playofflarında 7 maçta SIFIR ÜÇLÜK isabeti : 0/4.

2009-2010'da ise 5 maçta 2/6.

Şimdi Raşit'in dediği dış şutlarının A- olması eğer gerçekse zaten bir fiyasko, adamın şu andaki haliyle bile dış şutları (ki 2010-2011 sezonunda dış şutları şu anda gelişmiş durumda) B ya da B-'yi geçemez.

Bu adamın dış şutlarının Association mode denen olayda practicelerle A+ haline getirme gibi bir olay mantık çerçevesinde açıklanamaz hiçbir şekilde. Çünkü olay bir yerden sonra dış şut potansiyeline ve yeteneğe bakıyor.

Earl Boykins'e practice yaptırıp smaç bastırmak gibi bir şey bu bir bakıma.
İstersen gerçek şut yüzdesine göre istersen elden çıkarma zamanlamasına göre ayarlayabiliyorsun ayarlardan.Tabi gerçek yüzdeyi seçince çok daha zor oluyor atışların girmesi.

Beyler, The Association'a başladım tekrar. Chicago'dayım, 9-1 şuanki istatistik. Ama o kadar iyi olmama rağmen oyuncu özellikleri devamlı eksiliyor. Bunu durdurmanın ve bunun olmasının sebepleri nelerdir?

Beyler, The Association'a başladım tekrar. Chicago'dayım, 9-1 şuanki istatistik. Ama o kadar iyi olmama rağmen oyuncu özellikleri devamlı eksiliyor. Bunu durdurmanın ve bunun olmasının sebepleri nelerdir?

Oyuncuların mutsuz olabilir ki bunun sebebi normalde oyunda coaching bölümünde sahada kaç dakika kalacağını yazıyorsun. Eğer bu dakikanın altında oynarlarsa güçleri düşebiliyor. Bir de üstüne iyi performans göstermezse de daha fazla düşer.

Nasıl oluyor bu iş? :o

Oyunda menüde coaching menüsüne gir orada hangisini olduğunu unuttum şimdi oradaki üst tarafta olanıydı galiba orada oyuncularının sahada kaç dakika kalacağını yazıyorsun. Eğer Coach Settings'den substitions mode = on yaparsan bunlarla uğraşmak durumunda kalmazsan. Saha içinde otomatik olarak oyuncu değişikliğini yapar senin yerine oyun ve normal sahada kalması gerektiği kadar kalırlar sahada oyuncuların.

Oyunda menüde coaching menüsüne gir orada hangisini olduğunu unuttum şimdi oradaki üst tarafta olanıydı galiba orada oyuncularının sahada kaç dakika kalacağını yazıyorsun. Eğer Coach Settings'den substitions mode = on yaparsan bunlarla uğraşmak durumunda kalmazsan. Saha içinde otomatik olarak oyuncu değişikliğini yapar senin yerine oyun ve normal sahada kalması gerektiği kadar kalırlar sahada oyuncuların.

Ya öyle mal mal oyuncu değişiklileri yapıyor.

Oradaki dakika olayını buldumda mesela C.Paul'de 38 yazıyor ama ben 3'er dakikalık maç oynuyorum. :o Onu ayarlamanın yolu yok mu? :o

Bende öyle olmasına rağmen yine de düşüyordu. Şampiyon da olsam falan. Oyun çok tuhaf.

Ya öyle mal mal oyuncu değişiklileri yapıyor.

Oradaki dakika olayını buldumda mesela C.Paul'de 38 yazıyor ama ben 3'er dakikalık maç oynuyorum. :o Onu ayarlamanın yolu yok mu? :o

Orada kaç dakikalık oynuyorsan o dakikaya göre yazıyor olması lazım yanında zaten. Ben bunları ayarladıktan sonra düzenli şekilde de oynadıktan sonra oyuncu ratingleri normal kaldı. Hatta bazıları arttı.

Playofflarin ilk turundayim suan Bostonla. Chicagoya karsi seri 3-3 durumda ve son mac ev sahibiyim.

qwevt.png

Yukarıda minutes played with 10 minute quarters'de yazan kaç dakika ise onu dikkate al. Al tarafta yazan 48 dakikaya göre yukarıda yazan oynadığın kaç dakikalık oyunsa ona göre.

Playofflarin ilk turundayim suan Bostonla. Chicagoya karsi seri 3-3 durumda ve son mac ev sahibiyim.

Woooooooow. Nihayet oyniyabildim ve suana kadar oynadigim en heyecanli mac oldu. Öldüm öldüm dirildim.

Son Ceyrek 1 Saniye kala Bulls 1 Sayi öndeydi. Pierci ile 2 serbest atis kullancam. 1inci kacti,2inci girdi. Uzatmaya gitti.

Ordada Bulls son saniyeler 3 sayi önde Sugar Ray Allen Buzzer Beateri gönderdi bir uzatmaya daha gitti.

Ordada Bulls son 2,5 saniyeye kadar 2 sayi önde,ama Ray Allen 2 sayi + faul kazaniyor ve serbest atisida sokuyor ve macin skorunu belirliyor.

Chicago 116 - Boston 117 ve Boston bir üst tura adini yazdirdi.

Bu arada Ray Allen 60 Sayi 4 Reb 5 Ast.

Bu oyunu PS3'te oynamak isteyenler, zavvi adli siteden oyunu siparis edebilir yanilmiyorsam 17 € fiyati.

Ikinci kez quadruple double yaptim kariyerimde

32 sayi 11 assist 10 rebound 12 blocks
hammertime.gif

Geri
Üst Alt