- 23 Nisan 2009
- 4.886
- 1
- 1.503
Cevap: Nba 2k11
ben celticsle başlayacam.takımı bir gençleştirelim bakalım.
ben celticsle başlayacam.takımı bir gençleştirelim bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben alabiliyorum seni niye alamıyorsun anlamıyorum ?
Ben de Derrick Rose serbest kalmıştı sözleşme imzaladım anında kabul etti. Oyuncuların mutsuz demekki senden
Mesela Brandon Bass takımda mutsuzdu 6. adam rolünde olduğu için o yüzden yenileyemedim onunla teklifi kabul etmedi.
Bir de bu salary caplara dikkat etmek lazım. Bir de oyunculara uzun süreli ve opsiyon seçeneğinde player yazılı kontrat teklif edilidğinde kabul etme şansı artıyor. Zaten üst tarafta turuncu kutucuktan da belli oluyor.
GSW için takas önerileri beyler. Biedrins'in yerine bir adam düşünüyorum, keza D.Lee'nin yerine de.
Çok garip yahu, bütçemde yer var, denedim tekrar, bir sezonu sim edip Anthony için, adam Knicks yerine Pacers'ı tercih etti. Bir de otomatik trade yapıyor oyun, işin garip yanı da o. Kısacası bu oyunda salary cap'i yüksek takım seçmek gerek, başka türlü olmuyor. O kurduğum Knicks kadrosunu bile tekrar kuramadım.![]()
Üçlü bir takasın içine girip Monta Ellis'in yerine George Hill(Spurs'da oynuyor) David Lee'nin yerine de Josh Smiht'i ve de pivot olarak da Noah veya Indiana'nın pivotnu al. Unuttum ismini şimdi. Veya Atlanta'dan Horford'u al.
Tabii bunları nasıl yaparsın bilmem.
Takas yapmanın altın kuralı trade finderdı galiba ismi orada sizin oyuncularınızın altında yıldız oluyor o yıldız o oyuncunun ne kadar değerli olduğunu gösteriyor takas piyasasında. Onun için Yeri gelir 70'li oyuncuyla 80'li oyuncunun ratingi aynı olabilir. Bu durumlardan yararlan vs.
Ellis iyidir ya.
Josh'ı almayı düşünüyorumda, diğer kazmaları verip, Horford-Love tarzında bir adamı nasıl alıcam?![]()
Free Agents'dan düşük maliyetli olup fakat potentialı B ve üstü olan oyuncular al. Onlar muhtemelen takas piyasasında değer görür. Elinde bulunan iki tane dandik adamla bir tane iyi bir adam al. Daha sonra da işte bu iyi adamı da adam akıllı takaslarda kullan.
Ben mesela şöyle bir kadro kurdum bu taktikle.
Derrick Rose 95
Stone 75 (Rookie)
Carmelo Anthony 92
Ersan 74
D. Howard 95
Ömer Aşık 74
Jordan Hill 70
Beno Uzoh 73
Hayward 67
gibi güçlerden oluşan bir takım ve bench yaptım böyle takaslarla.
Elimde iki tane de iyi draft hakkı var. İkisi de benim değil başka bir takımın. İkisi de ilk 10 içerisinden olacak muhtemelen draft haklarımın.
Curry/Douglas
Evans/Turner
Anthony/Hill
Josh Smith/Glen Davis/B. Bass/Troy Murphy
D. Cousins/Brad Miller
Şu kadroda Hill, Turner, Glen Davis ve Cousins'ı kadroya hiç almıyor. Rotasyonda hiç kullanmıyor. Mesela Smith çıkınca Douglas giriyor, Evans SF, Carmelo PF oluyor, Douglas SG ouyor misal. Maça Cousins yerine C'de Bass'le başlıyor. Ben manuel olarak oyuna aldığımda ise hemen çıkarıyor bu adamları. Neden bir türlü anlamadım. Adamlar hiç yorulmuyor da, ilk beşteki Curry ve Evans her maç 40 dakika oynuyor. Bu arada maç 10 dakikalık.