Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: Nba 2k11
My Player oynayın beyler çok şey kaçırıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya burada manager'lık nasıl açıyoruz :s Hep Quick Game oynuyorum :S
Salary Cap'ı çözebilen var mı ? J.Smith boşa çıktı geri alamadım . Onun maaşından kalan boşluk ile Iguodala'yı almaya çalışıyorum ancak Salary Cap yetişmiyor .![]()
J.Smith ucuza oynayan bir adam onun boşluğunu ancak ona yakın (%25 fazlası ve azı) doldurabilirsin.İguodalanın konratı smith 2 katı falan
MyPlayer'da Dallas ile oynuyorum.Haywood ve Terry denen elemanlar yüzünden cinnet geçireceğim.Terry önüne gelen topu potaya gönderiyor, bencilin önde gideni.Haywood pota dibinde boş smacı bitiremiyor kalas.Gene de takım batı konferansında ikinci. 10.9 sayı. 9 asist ortalama gidiyor bakalım.Taşıyorus takımı.
My Player Modda ilk olarak O.Thunder'e seçildim . Hazırlık kampı kötü geçince D-League'ye gönderdiler . Orada iyi performans gösterince Miami Heat tarafından draft edildim . SG/SF olarak oynuyorum . SG bölgesinde D.Wade, SF bölgesinde L.James oynuyor . Forma bulma şansım çok çok az .![]()
Trade'ini iste biraz zaman geçiyor ama kabul ediliyor.

Şansıma tüküreyim sakatlandım ve geri D-League'ye gönderdiler beni .![]()

Trade'ini iste reis![]()