Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Salary Cap'ı çözebilen var mı ? J.Smith boşa çıktı geri alamadım . Onun maaşından kalan boşluk ile Iguodala'yı almaya çalışıyorum ancak Salary Cap yetişmiyor . :o

Salary Cap'ı çözebilen var mı ? J.Smith boşa çıktı geri alamadım . Onun maaşından kalan boşluk ile Iguodala'yı almaya çalışıyorum ancak Salary Cap yetişmiyor . :o

J.Smith ucuza oynayan bir adam onun boşluğunu ancak ona yakın (%25 fazlası ve azı) doldurabilirsin.İguodalanın konratı smith 2 katı falan

J.Smith ucuza oynayan bir adam onun boşluğunu ancak ona yakın (%25 fazlası ve azı) doldurabilirsin.İguodalanın konratı smith 2 katı falan

J.Smith'le aynı parayı alan adamı bile alamadım kadroya .

___

Sezonu şampiyon tamamladık . MVP'yi D.Rose aldı .

ilatlh.png

1z57nyo.jpg

Rezilliğe bak Clippers finalde :D

Bu Jordan Challange'yi yapan var mı beyler ?

MyPlayer'da Dallas ile oynuyorum.Haywood ve Terry denen elemanlar yüzünden cinnet geçireceğim.Terry önüne gelen topu potaya gönderiyor, bencilin önde gideni.Haywood pota dibinde boş smacı bitiremiyor kalas.Gene de takım batı konferansında ikinci. 10.9 sayı. 9 asist ortalama gidiyor bakalım.Taşıyorus takımı.

Merih, basketbolda bencillik lafını söyleyen ilk insansın, takdir ettim.

MyPlayer'da Dallas ile oynuyorum.Haywood ve Terry denen elemanlar yüzünden cinnet geçireceğim.Terry önüne gelen topu potaya gönderiyor, bencilin önde gideni.Haywood pota dibinde boş smacı bitiremiyor kalas.Gene de takım batı konferansında ikinci. 10.9 sayı. 9 asist ortalama gidiyor bakalım.Taşıyorus takımı.

Sen daha Manu Ginobili ile falan tanışmamışsın. Beni deli ediyordu basketbol dünyasında en sevdiğim adamlardan biri oyunda. :D

Her takımda illa ki var böyle bir adam. Eğer takımının açık ara yıldızı değilsen bu dingiller yüzünden küfür haznen genişliyor. Bir de bu adamlar sayı falan da yapamıyorlar sorun orada. Sayı yapsalar bir şey demem de gidiyorlar paso tuğla döşüyorlar.

O yüzden sabır etmek lazım biraz takımın güç bakımından en yükseği olduktan sonra kesiliyor bu olay yavaş yavaş.

My Player Modda ilk olarak O.Thunder'e seçildim . Hazırlık kampı kötü geçince D-League'ye gönderdiler . Orada iyi performans gösterince Miami Heat tarafından draft edildim . SG/SF olarak oynuyorum . SG bölgesinde D.Wade, SF bölgesinde L.James oynuyor . Forma bulma şansım çok çok az . :o

My Player Modda ilk olarak O.Thunder'e seçildim . Hazırlık kampı kötü geçince D-League'ye gönderdiler . Orada iyi performans gösterince Miami Heat tarafından draft edildim . SG/SF olarak oynuyorum . SG bölgesinde D.Wade, SF bölgesinde L.James oynuyor . Forma bulma şansım çok çok az . :o

Trade'ini iste biraz zaman geçiyor ama kabul ediliyor.

Şansıma tüküreyim sakatlandım ve geri D-League'ye gönderdiler beni . :asd:

ben yeni başladım oyuna bana biraz taktik verin iyi oynamak için ne yapmalıyım :D

ya bu my player geçen seneye göre çok zor hiç savunma yapamıyorum :D

Geri
Üst Alt