Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

69 sayı 19 asist 14 ribaund 8 top çalma 3 blok ile oynadığım maçta bilgisayar kendi kendine kapandı . Ağlasam yeridir lan . :sad007:

My Player'ı bıraktıktan sonra The Association mod oynuyorum. Daha zevkli bence her oyuncuyu kontrol etmek.

Oden/Camby

Aldridge/Murphy

Batum/Ilyasova

Roy/A.Miller

M.Ellis/A.Miller

Yalnız oyunda Nicolas Batum acayip bir şey. Adam 3'lük kaçırmıyor yahu.

Başka oyuncu önerileriniz var mı? 1 veya 2 numarayı yedekleyebilecek.

My Player'ı bıraktıktan sonra The Association mod oynuyorum. Daha zevkli bence her oyuncuyu kontrol etmek.

Oden/Camby

Aldridge/Murphy

Batum/Ilyasova

Roy/A.Miller

M.Ellis/A.Miller

Beno Uzoh sağlam guarddır. Sen Portland'san orada olması lazım bu oyuncunun.

Adamı iyi bir üçlükçü yaptım çalıştıra çalıştıra. Genel Overalli şu anda 74. Out shot ise A+

Bu coaching'de bulunan antremanlar çok ama çok işe yarıyor. Ortalama bir şutörü sağlam bir şutöre dönüştürebiliyorsun.

atlantada myplayer oynuyorum.hile ile 99 yaptım.şu an doğu finalindeyiz chicago ile yapıyorum.3-0 öndeyiz seride.

daha yalnız yüzük kazanamadım.yüzük ve şampiyonluk kazanmak için hile yaptım.:D

atlantada myplayer oynuyorum.hile ile 99 yaptım.şu an doğu finalindeyiz chicago ile yapıyorum.3-0 öndeyiz seride.

daha yalnız yüzük kazanamadım.yüzük ve şampiyonluk kazanmak için hile yaptım.:D

Ben ilk senemde hile yapmadan kazandım, Lakers'da tabi :o hatta finallerin MVP si seçildim.

Ben ilk senemde hile yapmadan kazandım, Lakers'da tabi :o hatta finallerin MVP si seçildim.

benimde lakersda var.ama 2k10 kazanmıştık.orada hile yapmadıkm.39 overall başlayıp sezon sonunda adamı 64 overall getirmiştim.ama oyun hata vermişti.ondan sonra hilesiz oyunlar yaptım ama zevk vermiyor bana.

hilede cheat engine adında bir programla yapılıyor.

Nasıl lan, hile yaparsan ne anlamı kalır ki kariyer yapmanın? Bu basbaya oyuncu yaratıp 99 overall'la direk oynamak gibi.

Nasıl lan, hile yaparsan ne anlamı kalır ki kariyer yapmanın? Bu basbaya oyuncu yaratıp 99 overall'la direk oynamak gibi.

ben şampiyonluk için yapıyorum sertaç yoksa neden başka amacım olsun.2k10daki adamımın gittiğine öyle yandımki.

adamı 39dan 64 getirmiştim.oyun hata vermese 2 sezonda 90lara kadar getirirdimde.:(

ben şampiyonluk için yapıyorum sertaç yoksa neden başka amacım olsun.2k10daki adamımın gittiğine öyle yandımki.

adamı 39dan 64 getirmiştim.oyun hata vermese 2 sezonda 90lara kadar getirirdimde.:(

Ya iyi de şampiyonluk tabii önemli de asıl keyif oraya yavaş yavaş ulaşmak.:) Şampiyonluk için büyük bir takımda oynamak yeterli. Lakers, Boston gibi.

Ben de yapmıştım hileyi oyuna alışmak için. Maç başı 10-15 üçlük atıyordum :D

Utah'tan takas istedim, Sacramento'ya gittim. Ordan da takas istedim Bulls'a gittim. Beğenmezsem bir kez daha istiycem. 90 küsür gün var daha :D

Ya iyi de şampiyonluk tabii önemli de asıl keyif oraya yavaş yavaş ulaşmak.:) Şampiyonluk için büyük bir takımda oynamak yeterli. Lakers, Boston gibi.

takasta hilesiz hep memphis seçiyor beni.hiç büyükler tarafından seçilemedim..sende haklısın o keyif başka.:)

İlginç o dediğin. Ben hangi takımı tercih edersem oraya gidiyorum. 3 tane aday belirliyorum genelde ilk seçtiğim aday tutuyor.

All-Star ilk 5'ine seçildim 2.sezonda sonunda.Milestone'lardan hayvan gibi SP geldi,defansım eksikti coşturdum orayı.Inside-outside shooting A+,perimiter defance C+'ydı şu güne kadar,o puanlarda B yaptım bakalım Kobe'den çok çekmiştim artık daha raad olur.

Oden/Camby

Aldridge/Murphy

Batum/Ilyasova

Roy/A.Miller

M.Ellis/A.Miller

Şeklindeki kadromu;

M.Okur/C.Andersen

Aldridge/Ilyasova

R.Gay/Batum

Roy/Babbitt

M.Ellis/B.Udrih

şeklinde değiştirdim.

Var mı takas önerileriniz? :o

Congrulations ! Oklahoma City Thunder Drafted :)

Oha lan, resmen Gay için Oden/Camby ikilisinden vazgeçmişsin.

Rudy Gay kötü demedim ki zaten. Pota altını zayıflatmış, Roy'un olduğu takımda Gay biraz ekstra kaçar.

Geri
Üst Alt