Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Şeklindeki kadromu;

M.Okur/C.Andersen

Aldridge/Ilyasova

R.Gay/Batum

Roy/Babbitt

M.Ellis/B.Udrih

şeklinde değiştirdim.

Var mı takas önerileriniz? :o

Pota altin çok zayif. Alridge saglam gerisi eh iste. Ellis ve Okur'u takas et bir saglam Centerle. Roy ve Gay yeterde artarda perimeterde.

Bu oyun da football manager gibi mi? Yani sadece manager mi olunuyor?

Şeklindeki kadromu;

M.Okur/C.Andersen

Aldridge/Ilyasova

R.Gay/Batum

Roy/Babbitt

M.Ellis/B.Udrih

şeklinde değiştirdim.

Var mı takas önerileriniz? :o

Monte Ellis ve Brandon Roy'un birisinden vazgeçmelisin. Ben olsam Roy'dan vazgeçip iyi bir point guad ile iyi bir pivot alırdım.

Rudy Gay'den sakın vazgeçme. O bölgede onun atletizmde birisini bulmak çok zor. Zaten o bölgedeki en sağlam elemanlardan.

My player da en fazla sayı atan,top çalan,rebound alan ve eff i en yüksek olan adamım,All star a en yüksek oyla 1. sıradan seçildim,ama gel gör ki allstar maçında ancak 5 dakika oynatıyorlar :@

İlk sezonda yüzüğü takıp mvp oldum, sıktı artık :D

Önerin için sağolda hacı, dış atışı olan uzun istiyorum. :o O türden önerilerinizi bekliyorum.

Kevin Love'u al. Tam senin istediğin tarzda bir adam. Savunması iyi değildir hatta aslen uzun forvettir ama pivot olarak da oynayabilir.

Düşünmüştüm Love'ı. Horford nasıl oyunda? Bir sefer almıştım ama hiç aklımda yok valla. :o

Horford idare eder iyidir ama bir Love değil tabii ki. Love dışında senin isteklerini karşılayabilecek başka bir adam yok gibi pivot olarak oynayabilecek. Horford'un da orta mesafe şutları iyidir ama bir Love değil tabiiki.

Bakalım.

Gece oyuna bir giriyimde ona göre alıcam. Büyük ihtimal Love olur.

Horford idare eder iyidir ama bir Love değil tabii ki. Love dışında senin isteklerini karşılayabilecek başka bir adam yok gibi pivot olarak oynayabilecek. Horford'un da orta mesafe şutları iyidir ama bir Love değil tabiiki.

Kaman da fena değil. Love belki o ayarda en iyisi ama Kaman ve aklıma şu an gelmeyen bir-iki isim daha o ayarda iyi adamlar. J. O'Neal'ı da deneyebilir orası için.

Ender'e üçlükçü lazım. Ondan aşağısı kurtarmaz bu adamı. :asd:

Abi pivotla da üçlük atmasın bi zahmet.:D Orada Ellis, Batum gibi iki adam var. Aldrige de zaten iyi bir dış şutör. Kaman'ı da alırsa süper şutör bir takım olur. Gay'i hiç saymıyorum bile.:D

Aslında bu şutör olayını antremanlarla falan siz de yapabilirsiniz.

Benim takımıma gelen ve out-shot'u B olan oyuncuları antreman programımım sayesinde A seviyesine yükseltebiliyorum.

Out-shot'u F olan pivotlarımı D+'ya kadar çıkarmıştım. (Ömer Aşık)

Ben Wallace den filan uzak durun beyler, adamı pota ile baş başa bırakacak asist yapıyorum yine atamıyor :asd: :D

Alacaksanız, A. Jefferson'u filan alın, arkasında kimse duramıyordu.

Geri
Üst Alt