NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-2 Dallas Mavericks

Ben de 39 dereceyle pinpon oynamıştım. Abartmayın bu kadar.

Kaan Kural son çeyrekte bireysel olarak ne Wade'i ne Lebron'u eleştirdi, Lebron'un şut olarak kötü bir gününde olduğunu falan ayrıca söyledi ama bu sorumluluk alma meselesinde bireysel eleştiri yapmadı, takımın son çeyrekteki taktiksel eksikliğini eleştirdi. Hücumların top Lebron'un elinde başlaması ve ne yapılmasına Lebron'un karar vermesi gerektiğini (takım olarak hücum edip pozisyona göre kendi kullanacaksa kendi, başkasıylsa başkası) ama Miami'nin hep ilk topları Wade'e verdiğini ve bir takım hücumu organizasyonu yerine Wade'in kendi yaratıcılığını kullanarak birşeyler üretmesini beklediğini anlattı. Bunu tabi dolaylı olarak Lebron'a eleştiri olarak algılayabilirsiniz ama Lebron'un orada ön plana çıkamamasının tek sorumlusu kendisi olmayabilir, kenar yönetim, takım organizasyonu, wade'in tercihleri de etkilidir bunda. Bir kere kenar yönetim ne olursa olsun topu Lebron getirecek dese Lebron otomatikman sorumluluk almış olur zaten ama kenardan öyle bir uyarı gelmemiş olacak ki yapmadılar. Ayrıca hücumlar top Wade'de başlayınca Miami'li oyuncular durup onu seyrediyorlar, çünkü onun birşeyler deneyeceği belli gibi oluyor, o noktadan sonra Lebron'un Wade'in yanına kadar gidip topu bana ver demesi pek beklenemez zaten. Yine de Lebron'un bir şekilde sorumluluk almak istediğini kenarda veya saha içinde biraz olsun belli etmesi gerekirdi o ayrı. Bence Miami'de lider karakterdeki oyuncular ne zaman ön plana çıkıp ne zaman çıkmayacaklarını kafalarında oturtamamışlar, yani Wade gayet iyi oynarken Lebron'un ısrarla top kullanmaya çalışması eğer işler iyi gitmezse bu sefer de Lebron'un rol çalmaya çalışması ve bir çuval inciri rezil etmesi olarak algılanabilir. Yani takım olma sıkıntıları var, son çeyreklerde takım halinde hücum etme güdülerini bazen kaybediyorlar, top hangi yıldızın eline gelirse o tek başına hücum eder hale geliyor. Tek süper yıldızı olan takımlarda bu sorun yaratmıyor çünkü normal gözle bakılıyor ama işte 2-3 tane süper yıldızınız olunca birinin ön plana çıkıp diğerinin bakması sorun oluyor. Öyleyse Miami'nin sanki sahada tek süper yıldız varmış gibi oynamayı bırakıp maç içinde yaptığı gibi takım halinde hücum etmeye devam etmesi lazım, bireysele dönmek tek süper yıldızı olan takımların işi. Bunu da kenar yönetim sağlayacak.

kaankural

Miami kaybettiği 2. ve 4. maçların son 7.5 dakikalık bölümlerinde 1'er basket atabildi... Trajikomik...

N'oldu lan dün maçta yine?:o

N'oldu lan dün maçta yine?:o

Görüp görebileceğin en leş Lebron, tek başına hücum eden bir Wade vardı.Lebroni ki maçtır sorumluluktan kaçıyor, top almıyor.Miami hücumları maç sonlarında tepeden sallama üçlüklere döndü.Dün Dallas da kötü oynadı.Chandler 10 tane hücum ribaundu yaptı.Oyunda Chandler tuttu.

Miami kaybettiği 2. ve 4. maçların son 7.5 dakikalık bölümlerinde 1'er basket atabildi... Trajikomik... Kaan Kural

Nowitzki 39 derece atesle oynamis..Helal olsun.

Lebron 8 sayi atmis :D

2 maçta televizyonu actıgımda maç 88 77 miami onde idi o macı 95 93 dallas aldı 4 maçta televizyonu açtığımda maç 73 78 miami önde idi ordan 86 83 dallas aldı.Her iki maçtada miaminin en buyuk hatası basit top kaybı ve wade lebron gibi kolay foul alabilen oyuncuların potaya gitmemek yerine dısardan şut atmalarıdır.

Wade in chandler a koyduğu blok müthiş.

Kaan abiye sordum Lebron-Wade yorumlarini dedi ki "macta adam gibi dinlemedilerse g.tlerinden atip tutmasinlar" dedi. Birebir quote'tur.

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-1 Dallas Mavericks

Gecen seneki final bu seneki finali seyir zevkinden top diye oynar Hakki.

Maca gelince.

Dallas bugün kendi gücüyle alamazsa,benim bildigim Nba Hakemleri Final serisi heyecanli kalsin diye, ne yapip edip maci Dallase verir.

Bknz. 2-2!

Lebron 8 sayi 3-11 9 ribaunt 7 assist 4 top kaybi ve 4'u periyot'ta 0 puan.

:2aloh1:

Bu muydu takimin en iyi oyuncusu/lideri? Bu muydu MJ'dan iyi olan?

Lebron 8 sayi 3-11 9 ribaunt 7 assist 4 top kaybi ve 4'u periyot'ta 0 puan.

:2aloh1:

Bu muydu takimin en iyi oyuncusu/lideri? Bu muydu MJ'dan iyi olan?
Mj ile kıyaslanması abes zaten ama tek maça göre asmak da saçmalık.Lebron şuan ligin en iyi,en komple oyuncusudur.

Dallas şampiyon olamazsa cidden Galatasaray şampiyonluğu kaybetmiş kadar üzülürüm hayatımda Dallas'ı tutmamış biri olarak.

Miami etrafında oluşan bu aşırı hype falan çok bayıyor insanı. Lebron'u severdim, Lebron'dan sıkıldım. Hep bir MJ karşılaştırmaları vs.

Ve bir şey söyleyeyim komplo teorisi olacak ama Lebron, Miami şampiyonluğu kazanırsa Wade'in MVP olacağını bildiği için kötü oynuyor gibime geldi. Son 2 maçtır performansı belli.

Umut'un travması Barca'ya duyulan sıkılganlık gibin bir şey olmuş, normal tabii.

Umut'un travması Barca'ya duyulan sıkılganlık gibin bir şey olmuş, normal tabii.

Yoo, Barcelona yıldızlarının kaprisleriyle, gösterişiyle, takımındaki yıldız sayısıyla antipatikleşen bir takım değil ki. Miami olsa olsa Real Madrid olur bu durumda.

Yoo, Barcelona yıldızlarının kaprisleriyle, gösterişiyle, takımındaki yıldız sayısıyla antipatikleşen bir takım değil ki. Miami olsa olsa Real Madrid olur bu durumda.

Benzetme olayı öyle değil, senin sıkılma sebebin LJ'nin MJ'yle kıyaslanması falan ya, işte böyle ergen tiplerin falan fangirl'lük yapsı vs., öyle bir şeyler işte, ona benzettim gibi, senin sıkılma sebebini yani, takımı değil.

Benzetme olayı öyle değil, senin sıkılma sebebin LJ'nin MJ'yle kıyaslanması falan ya, işte böyle ergen tiplerin falan fangirl'lük yapsı vs., öyle bir şeyler işte, ona benzettim gibi, senin sıkılma sebebini yani, takımı değil.

Anladım. Messi-Maradona , Lebron-MJ olayını diyorsun. Hayır Messi en azından hakkını veriyor karşılaştırmaların, Lebron cidden Salih'in de dediği gibi BÜYÜK bir oyuncu değil. Ligin en iyi oyuncusu ama clutch anlarda çok dengesiz, bazen kahramanı oynuyor, bazen toptan siliniyor sahadan. Böyle büyük oyuncu olunmaz.

Geri
Üst Alt