- 4 Ağustos 2009
- 90.977
- 72.356
- 5.358
Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-2 Dallas Mavericks
Ben de 39 dereceyle pinpon oynamıştım. Abartmayın bu kadar.
Ben de 39 dereceyle pinpon oynamıştım. Abartmayın bu kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaankural
Miami kaybettiği 2. ve 4. maçların son 7.5 dakikalık bölümlerinde 1'er basket atabildi... Trajikomik...
N'oldu lan dün maçta yine?![]()
Gecen seneki final bu seneki finali seyir zevkinden top diye oynar Hakki.
Maca gelince.
Dallas bugün kendi gücüyle alamazsa,benim bildigim Nba Hakemleri Final serisi heyecanli kalsin diye, ne yapip edip maci Dallase verir.
Mj ile kıyaslanması abes zaten ama tek maça göre asmak da saçmalık.Lebron şuan ligin en iyi,en komple oyuncusudur.Lebron 8 sayi 3-11 9 ribaunt 7 assist 4 top kaybi ve 4'u periyot'ta 0 puan.
:2aloh1:
Bu muydu takimin en iyi oyuncusu/lideri? Bu muydu MJ'dan iyi olan?
Bknz. 2-2!
Umut'un travması Barca'ya duyulan sıkılganlık gibin bir şey olmuş, normal tabii.
Yoo, Barcelona yıldızlarının kaprisleriyle, gösterişiyle, takımındaki yıldız sayısıyla antipatikleşen bir takım değil ki. Miami olsa olsa Real Madrid olur bu durumda.
Ve bir şey söyleyeyim komplo teorisi olacak ama Lebron, Miami şampiyonluğu kazanırsa Wade'in MVP olacağını bildiği için kötü oynuyor gibime geldi. Son 2 maçtır performansı belli.
Benzetme olayı öyle değil, senin sıkılma sebebin LJ'nin MJ'yle kıyaslanması falan ya, işte böyle ergen tiplerin falan fangirl'lük yapsı vs., öyle bir şeyler işte, ona benzettim gibi, senin sıkılma sebebini yani, takımı değil.