- 30 Temmuz 2009
- 26.735
- 3.699
- 2.023
Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!
Maçın tekrarı başladı. ( Ntvspor )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gary Payton'ı da koydun ya oraya, daha bir şey demiyorum. Hala öğrenememişsin istatistiklerin hiçbir anlamı olmadığının. Lebron'u gördük işte.
Kidd, bizim jenerasyonumuzun gördüğü en iyi PG'dır. NOKTA
Renkdaş bu adamlar iş fenerli Alex'e gelince "istatistik ne yeaa" derler. İş kendi sevdikleri adamlara gelince birden istatistikleri ortaya çıkarırlar. Tam ergen işi. Jason Kidd ile Nash'i kıyaslamak basketbola ihanettir. Tamam Nash de süper bir oyuncu , ama Nash Hagi ise Kidd bu işin Maranodasıdır. Kidd bambaşka bir olaydır. Biri basketbolun kitabını yazacaksa bu mesela Kidd olabilir öyle diyeyim. Kerry Kittles, Jason Collins gibi adamlarla finale yükseldi bu yüce insan. Kenyon MArtins ve Richard Jefferson'a Kidd'den önce ve sonra diye bakabiliriz mesela. Kidd ile biri kıyaslanacaksa Bu Magic Johnson olur ancak ama benim gözümde Kidd gelmiş geçmiş en iyi point guarddır. Ama biri "hayır Johnson en iyidir" derse de birşey demem. MAgic Johnson bir efsane sonuçta. Dediğin gibi şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki gördüğümüz jenerasyonun en iyi PGsi Jason Kidd'dir.
Hakkı söylemlerinde son derece haklı olduğunu düşünüyor.
Nowitzki tipsizinin takimi mi kazanmis ? Hayirli olsun
Kaan Kural'in yorumu nasildi izleyen renkdaslar ?
teknik fual pozisyonunda haslem ve stevenson almaliydi chalmers kazmasina agir oldu teknik fual verilmesi bilmem siz ne dusunursunuz nbadashlar
Lebron hayranı ve Miami yandaşı olduğunu gösterdi çoğu yorumunda hele de teknik faul pozisyonunda.
Hasta mısın lan? Asıl Haslem'e verilmemeli direk Chalmers'a verilmeliydi. Sen niye alakan olmayan pozisyonda gelip itersin ki adamı?
Bu arada avatarındaki varlığın sen olduğunu ciddi ciddi düşünmeye başladım Hayri.
teknik fual pozisyonunda haslem ve stevenson almaliydi chalmers kazmasina agir oldu teknik fual verilmesi bilmem siz ne dusunursunuz nbadashlar
Yuh vallahi yuh! Bariz şekilde Dallas 'ın attığı her sayıda hönkürdü adam. Burda bile konuştuk. Sen bence sadece molalarda izledn.![]()