NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-2 Dallas Mavericks

Nowitzki için 3 kere:

:tiphat::tiphat::tiphat:

mükemmel bir maçtı valla birkere bile gözümü kırptırmadı son periyot terry aldı eline sazı miamide ise wade harici kayıpları oynadı

Dwayne Wade nin neden nba ın en ıyı oyuncusu olduğunu bu maçlar bir kez daha gösteriyor.Belki yenildi miami ama adam son ana kadar tek başına herseyı yaptı.James te yine pustu kaldı.James böle oynamaya devam ederse Miaminin işi zora girer.

pippen lebron jordandan iyi olabilir diyor ya hiç yorum yapmasın ya lebron bildiğin looser korkak ya penetre yapmıyor finallerde olacak iş değil

Orgazmdan daha zevkli anlar yaşadım :) Helal olsun Dallas'lıların mücadelesine.

Maçın adamı : Chandler

Looser'ı zaten belli.

Pippen utanıyor mudur acaba söylediklerinden ?

Guzel mactı. Bu Dallas geri donuslerine kıl olmaya basladım. LeBron nerdeydin dostum. Saglık olsun sonucta gene Miami kazanıcak huha.

Bu arada ersin düzen tam bir malsın lan tiplere bak 10 yasında bebe gibi hareketler apaci yha

pippen lebron jordandan iyi olabilir diyor ya hiç yorum yapmasın ya lebron bildiğin looser korkak ya penetre yapmıyor finallerde olacak iş değil

Korkak falan diyemem ama Lebron'da bir basketbolcu için olabilecek en üstün yetenekler var. Ama bir noktada geçen yıl Boston serisi gibi tıkanıyor, en kritik yerlerde playofflarda bu çok oldu.O zamana kadar mükemmel oynuyor ama sonu gelmiyor.Adam resmen topu istemedi.

kaan kural lebronu sevebilirsin ama bir pas attı diye wadein maç boyu yaptıklarına laf atıyorsun çok taraflı yorumluyor maçları. adam sürekli lebronu övüyor wadei kötülüyor

LeBron tam bir mal. Ulan o kadar iyi performans gösterdin şu seriye kadar Boston olsun Chicago olsun son saniyelerde de sorumluluk aldın basketler attın sine sine Dallas gibi bir takıma karşı siniyorsun. :D

Büyük oyuncu ile iyi oyuncu arasındaki fark artık belli oluyor. Wade belki en iyi oyuncu olmayabilir ama ligin en büyük oyuncularından biri.

Nowitzki de klasiklere girdi Jordan'ın 38 dereceli Utah maçında olduğu gibi. Adam yere yığılacaktı lan resmen maçta :asd:

kaan kural lebronu sevebilirsin ama bir pas attı diye wadein maç boyu yaptıklarına laf atıyorsun çok taraflı yorumluyor maçları. adam sürekli lebronu övüyor wadei kötülüyor

O kadar değil, bugün Dirk son üçlüğü atarken adam resmen aaah dedi, baya üzüldü.

Adam maç boyu Lebron'u eleştirdi zaten sorumluluk almadığı için ve böyle oynayacaksa neden geldi Miami'de de dedi daha ne desin?

Adam maç boyu Lebron'u eleştirdi zaten sorumluluk almadığı için ve böyle oynayacaksa neden geldi Miami'de de dedi daha ne desin?

wade böyle bencil oynayacaksa lebron neden geldi dedi ben öyle anladım yani wade pas atmıyor ondan oynamıyor lebron onu kastetti

wade böyle bencil oynayacaksa lebron neden geldi dedi ben öyle anladım yani wade pas atmıyor ondan oynamıyor lebron onu kastetti

Oha!!!

Adam açık açık kaç defa LeBron sorumluluk almıyor Wade tek başına oynuyor Dallas'a karşı dedi. Çok yanlış anlaşmışsın. :D

dallas da nowitzki dışı parçalar bu maç gibi oynamaya devam etsin şampiyon olabilirler nowitzki zaten bundan kötü oynamaz. chandler ve marion bu seride iyi işler yapıyorlar

maç sonu açıklamalarını çok merak ediyorum özellikle Lebron'un.

Nbatv'de Dirk konuşamıyor nerdeyse.O derece hasta adam.Terliyor ,burnunu çekiyor.

Oha!!!

Adam açık açık kaç defa LeBron sorumluluk almıyor Wade tek başına oynuyor Dallas'a karşı dedi. Çok yanlış anlaşmışsın. :D

lebron wade son anlarda uzaktan bir pas attı 1 saat o pası övdü kaan kural koyu bir lebron fanı her zaman belli ediyor. ben yanlış anlamış olabilirim ama adam lebrona neden sorumluluk verilmiyor wade tüm topları kullanıyor diye üzülüyordu sürekli.

Geri
Üst Alt