NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-2 Dallas Mavericks

Pick and roll, fade away jump shot, dribbling, buzzer beater, vs.

bunlarin hicbirini yapamadi miami

yapamazsan da yenilirsin SAYGILAR

O degilde simdi bakiyorum Wade'de berbat oynamis son periyotta.

Gerçi Miami sampiyon olursa FMVP'i Wade alir hertürlü.

EDIT: gif sapitti

Lebron'ın bence böyle olması Clevealand performansları, orayı tek başına bir yerlere getirdi, en mal adamı bile oynattı o takımda yani, buna rağmen bir türlü istediği noktaya gelmedi takım. Şimdi tek amacı şampiyonluk oldu, pek ekstra bir beklentisi yok, MJ olayım veya nasıl desem, MVP falan olayım derdi yok, sezon içindeki performansı da öyle, biraz takıma oynamaya başladı, Kaan Kural hep diyor ya, "basketbolu olgunlaştı" diye, aynen öyle yani. Eğer Lebron kumandayı eline alırsa -ki o takımın asıl lideri her zaman Wade'tir, işler değişecek elbette ama Lebron şu an sorumluluk almayı düşünmüyor, zaten alan birisi var yani, kaldı ki Wade'in altında da eziliyor o takımda bana göre, takımın ve taraftarın Wade'e saygısı daha büyük ve buna baş kaldıracak bir ağırlığı yok.

Lebron 6 yılın sonunda başka bir heyecan yaşamak isterse eğer o zaman neler yapacağını konuşmak daha doğru olur gibi. Bu 6 yılda da bir şeyler değişebilir, söylediklerim en azından, onu da bilemem.

Miami Heat’e sadece NBA Finallerinin MVP’si olmak hedefiyle gelmedim. Buraya şampiyonluk kazanmaya geldim. Bireysel performansların bir önemli yok. Önemli olan; takım halinde galip gelerek istediğimiz sonucu elde etmek. Normal sezonda iki MVP ödülüm var fakat onları bir NBA Şampiyonluk Yüzüğü ile takas edebilirim. Sadece bireysel performansımı düşündüğüme dair konuşulanlar çok saçma

Maçtan sonra böyle bir açıklama yapmış Lebron. Adam 0 sayı atayım ama takımım maçı ve şampiyonluğu kazansın modunda. Aynı modda bulunan Mike Bibby var ne bileyim Juan Howard var. Lan sanki kariyerinin sonundasın da böyle bir açıklama yapıyorsun. Adamda sıfır hırs var. Bu kadar potansiyeli olup da bu kadar yazık eden adam yoktur heralde. 17 milyon dolar alıp da bu kadar sorumluluktan kaçması ayıp. Oysaki adam Boston karşısında ve Chicago karşısında çok iyi bir seri geçirdi ve en önemlisi takımının sıkıştığı zamanlarda sorumluluk da aldı son dakikalarda önemli sayılar da attı. Dallas gibi bir takım karşısında sinmek ne lan!

Ben olsam Pat Riley yerinde şu açıklamalardan sonra madem öyle senin James Jones'dan ne farkın var deyip James Jones'u oynatmasını söylerdim Spo'ya. Yazın da iyi bir pivot ve 3 numara karşılığında takas edip Wade'i tek büyük yıldız olarak bırakırdım takımda.

39 derece ateşle 21 sayı ... Nowitzki reis.

Adamın yüzüğü yok lan daha, takmak ister heralde o kadar mal olamaz.

Tmmda haci boyle berbat oynayarak yuzuk kazanmak kendisi için hiç iyi olmayacak. FMVP'i Wade alirsa:

'Cleveland'e kendi basina yenemedi Wade'in takimina giderek aldi denilir'

Yani LeBron'un yuzuk degeri Scottie Pippen'in yuzuk degeri kadar olur.

Maçtan sonra böyle bir açıklama yapmış Lebron. Adam 0 sayı atayım ama takımım maçı ve şampiyonluğu kazansın modunda. Aynı modda bulunan Mike Bibby var ne bileyim Juan Howard var. Lan sanki kariyerinin sonundasın da böyle bir açıklama yapıyorsun. Adamda sıfır hırs var. Bu kadar potansiyeli olup da bu kadar yazık eden adam yoktur heralde. 17 milyon dolar alıp da bu kadar sorumluluktan kaçması ayıp. Oysaki adam Boston karşısında ve Chicago karşısında çok iyi bir seri geçirdi ve en önemlisi takımının sıkıştığı zamanlarda sorumluluk da aldı son dakikalarda önemli sayılar da attı. Dallas gibi bir takım karşısında sinmek ne lan!

Ben olsam Pat Riley yerinde şu açıklamalardan sonra madem öyle senin James Jones'dan ne farkın var deyip James Jones'u oynatmasını söylerdim Spo'ya. Yazın da iyi bir pivot ve 3 numara karşılığında takas edip Wade'i tek büyük yıldız olarak bırakırdım takımda.

Ağzından bal damlıyor hacı. Lebron'u sevdiğini biliyorum Salih, ben de severdim, hala da öyle özel bir gıcığım yok adama.

Ancak YAZIK LAN. Adam belki de basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en potansiyelli, en fizikli adamı ve bunlarla birlikte sıfır hırs. Lebron ne bileyim 10 sene sonra spor okullarında yetenek ile bitmiyor herşey; mental özelliklerin, hırsın da olmalı gibisinden bir ders konusu olabilir.

Brian Scalabrinenin bile Lebrondan daha fazla yüzügü var. :D

Şu seride mesela Lebron'un çok fazla içeri drive etmemesini veya çok fazla zorlamamasını anlarım ve bu zorlama işini Wade'e bırakmasını anlarım çünkü LeBron'u çok iyi savunabilecek bir adam varken Wade'i adam gibi savunacak adam yok Dallas'da. O yüzden mesela bu seride Wade'in bu kadar öne çıkması normal fakaaaat zorlamamak hiç sorumluluk almamak demek değil. LeBron bunu dengeleyemiyor, direksiyonu Wade'e devretmek doğru ama sorumluluktan kaçmak yanlış. Mesela son çeyreği izleyin Wade'e topu verip Wade topu getiriyor ikili güzel sıkıştırmalar geliyor Wade'e ve o anda bir an kafasını kaldırıp bakıyor ama boşa kaçan adam yok ne Lebron ne başkası topu alma isteğinde değil böyle olunca da tüm yük Wade'e kalıyor. Lebron genelde hep dip çizgide bekliyordu bu pozisyonlarda. Son iki üç dakika topu kendisi getirdi ama iş işten geçmişti.

Scalabrine efsanedir.

Benim anlamadığım bu adam bu yazın ne yaptı da bu egosunu sıfıra indirdi. :D

Ağzından bal damlıyor hacı. Lebron'u sevdiğini biliyorum Salih, ben de severdim, hala da öyle özel bir gıcığım yok adama.

Ancak YAZIK LAN. Adam belki de basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en potansiyelli, en fizikli adamı ve bunlarla birlikte sıfır hırs. Lebron ne bileyim 10 sene sonra spor okullarında yetenek ile bitmiyor herşey; mental özelliklerin, hırsın da olmalı gibisinden bir ders konusu olabilir.

Şu adamın potansiyeli-fiziği Derrick Rose'da olacak of offff diyorum sadece.

Şu adamın potansiyeli-fiziği Derrick Rose'da olacak of offff diyorum sadece.
Lan lebron fizikli point guard mı olur :D Rose un da fiziği fena değil,pota altında o kadar dayak yemesine rağmen bitiriyor turnikeleri.Lebron yumruk yese bile bitiriyor orası ayrı :o

Lan lebron fizikli point guard mı olur :D Rose un da fiziği fena değil,pota altında o kadar dayak yemesine rağmen bitiriyor turnikeleri.Lebron yumruk yese bile bitiriyor orası ayrı :o

Öyle deme Lebron'un oyun görüşü-saha görüşü bir çok point guarddan iyidir şu an, rahatlıkla PG oynar.

Zaten Cavs'te PG gibi oynuyordu, pek farkı yoktu.

Geri
Üst Alt