NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Miami ve LeChoke icin cok büyük sansti bu final. Birdaha nasil gececekler Bostonu, Chicagoyu, sonra Finalde Lakersi.

Dallas icinde Miami cok büyük sansti ,cünkü henüz bir takim olmayan bir rakibe karsi oynadilar. Ayrica Yildizlari ciddi maclarda altina sican bir rakibe karsi oynadilar. Onlar iyi kullandilar.

Seneye yine 2 büyüklerin toparlanip Final macini bekliyorum. Celtics- Lakers. Her sene böyle zayif olmaz bu takimlar.

Ki, Celtics kadroyu bozmadan Miami 3 macin 3ündede kaybetti Celticse.

Lebron'a asgari ücret karşılığı kapımız açık ;)

Mazlum takim Dallas sampiyon.

Zengin, pis takim Miami ne oldu? :ays:

ulan herkes Dallas taraftarı olmuş arkadaş :D LeBron'u sevmiyor diye millet bukalemun olmuş lakerslı arkadaşlar bile dallası tutuyor neyse biz sonuna kadar Miami'liyik en azından bukalemun değilik :)

ulan herkes Dallas taraftarı olmuş arkadaş :D LeBron'u sevmiyor diye millet bukalemun olmuş lakerslı arkadaşlar bile dallası tutuyor neyse biz sonuna kadar Miami'liyik en azından bukalemun değilik :)

miami ve fener taraftarına örnek ;) bukalemun lafları bile benziyor birbirlerine.

miami ve fener taraftarına örnek ;) bukalemun lafları bile benziyor birbirlerine.

şakacı seni :) sen lakerslı değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum ? lakersı süpüren dallas değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? :D

eski mayamililerden olarak söylüyorum ki lebron allah aşkına git,takımı harcadın yemin ediyorum,bunun yerine evren büker oynasa şampiyonduk

şakacı seni :) sen lakerslı değilmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum ? lakersı süpüren dallas değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ? :D

son 4 senede üç nba finali, iki şampiyonluk. lakers'a istersen hiç girme kardaş ;)

Şunları okuyan da seni ezelden beri Miamili sanır.Allah bilir takaslardan sonra Miami taraftarı olmuşsundur sen.Lebron-Wade-Bosh Miamilisi.:asd:Fenerbahçe stayla kimse Miami'yi sevmiyor Dallas'ı tuttuk diye bukalemun oluyoruz işe bak sen.:asd:

5 yaptı?

Daha matematik yok Dallas-Lakers Anonim Şirketleri Limited. Aş. 'de.

iyi oku refick. 4 yılda üç nba finali vei ki şampiyonluk diyorum. Matematik ile alakası yok bunlar realite ;) şampiyonlukları finalden saymıyormusun.

Dallas'ın bizi süpürdüğü doğrudur, çok da koydu açıkçası. Ama sırf Wade-Bosh-LeBalon için Miamili olan arkadaşlara daha çok koymuş olmalı, o yüzden Lakers'a dil uzatmamaları yerinde olur :)

hahahaha Refik dayanamadi KILIT istiyor xD xD

th_winner_phong.gif

Geri
Üst Alt