- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!
Fenerbahce - Barcelona - Miami
Hepsi ayni. :ays:
Fenerbahce - Barcelona - Miami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahce - Real Madrid - Miami
Fenerbahce - Barcelona - Miami - ManU
Şunları okuyan da seni ezelden beri Miamili sanır.Allah bilir takaslardan sonra Miami taraftarı olmuşsundur sen.Lebron-Wade-Bosh Miamilisi.Fenerbahçe stayla kimse Miami'yi sevmiyor Dallas'ı tuttuk diye bukalemun oluyoruz işe bak sen.
![]()
Şunları okuyan da seni ezelden beri Miamili sanır.Allah bilir takaslardan sonra Miami taraftarı olmuşsundur sen.Lebron-Wade-Bosh Miamilisi.Fenerbahçe stayla kimse Miami'yi sevmiyor Dallas'ı tuttuk diye bukalemun oluyoruz işe bak sen.
![]()

bilmeden konuşma 2003'ten beri Miamiliyim ama senin tuttuğun takım hala belli değil anlaşılan en sevdiğim oyuncu Wade'dir ve 2003'ten beri desteklerim Miami'yi rahat ol kendine bir takım bul en kısa zamanda![]()
eski mayamililerden olarak söylüyorum ki lebron allah aşkına git,takımı harcadın yemin ediyorum,bunun yerine evren büker oynasa şampiyonduk
Ben en leş dönemlerinden beri sırf Paul Pierce sevgimden dolayı Boston'ı tutarım sen rahat ol o konuda.11 yaşındayken Miami'yi tutuyordun yani o da güzelmiş.![]()
wade reyiz istediğini yapsın,özgür.küfür etmek istemiyorum topluma örnek olmam lazım ama bu -doğuşmodeon- ..................................................................................... lebronu gitsin arkadaş
Ben en leş dönemlerinden beri sırf Paul Pierce sevgimden dolayı Boston'ı tutarım sen rahat ol o konuda.11 yaşındayken Miami'yi tutuyordun yani o da güzelmiş.![]()
Boston'ı severim Garnett geldiğinden beri ama senin gibi şampiyon olanı desteklemem ben![]()
Arkadasim tuttugun takim Miami Heat baskalarina saldirmana gerek yok bu konuda.
ve Miami'yi 2003'ten beri tutuyorum ayaklarini birak bence (ki zaten 11-12 yasindaydin o zaman ve NBA'i takip ettigini sanmiyorum o zamanlar)
Neyse size iyi forumlar, Lakers > Heat, Boston > Heat, Dallas > Heat.
Dirk Nowitzki sonunda hak ettiği yerde.Tam bir istikrar abidesi.Helal olsun!Tebrikler Dallas.