NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Cevap: NBA Final | Miami Heat 2-4 Dallas Mavericks | Şampiyon Mavericks!

Fenerbahce - Barcelona - Miami

Hepsi ayni. :ays:

Şunları okuyan da seni ezelden beri Miamili sanır.Allah bilir takaslardan sonra Miami taraftarı olmuşsundur sen.Lebron-Wade-Bosh Miamilisi.:asd:Fenerbahçe stayla kimse Miami'yi sevmiyor Dallas'ı tuttuk diye bukalemun oluyoruz işe bak sen.:asd:

bilmeden konuşma 2003'ten beri Miamiliyim ama senin tuttuğun takım hala belli değil anlaşılan en sevdiğim oyuncu Wade'dir ve 2003'ten beri desteklerim Miami'yi rahat ol kendine bir takım bul en kısa zamanda ;)

Şunları okuyan da seni ezelden beri Miamili sanır.Allah bilir takaslardan sonra Miami taraftarı olmuşsundur sen.Lebron-Wade-Bosh Miamilisi.:asd:Fenerbahçe stayla kimse Miami'yi sevmiyor Dallas'ı tuttuk diye bukalemun oluyoruz işe bak sen.:asd:

:asd:

Bu LeBron tam mal lan. Verdigi cevaba bak. 'Taraftarlarin dediginden banane, ben zengim onlar degil' gibi birseyler saçmalamis :2aloh1::2aloh1:

:2aloh1:

Q. Does it bother you that so many people are happy to see you fail?

LeBRON JAMES: Absolutely not. Because at the end of the day, all the people that was rooting on me to fail, at the end of the day they have to wake up tomorrow and have the same life that they had before they woke up today. They have the same personal problems they had today. I'm going to continue to live the way I want to live and continue to do the things that I want to do with me and my family and be happy with that.

They can get a few days or a few months or whatever the case may be on being happy about not only myself, but the Miami Heat not accomplishing their goal, but they have to get back to the real world at some point.

th_winner_phong.gif

Big three denen oluşumunn en iyisi gene finallerde Bosh idi :D hayat ne garip.

Helal olsun Dallas'a. Fazlasıyla hak etmişlerdi. Nowitzki ve Jason Kidd'in kupayı kaldırmaları ayrıca sevindirici.

bilmeden konuşma 2003'ten beri Miamiliyim ama senin tuttuğun takım hala belli değil anlaşılan en sevdiğim oyuncu Wade'dir ve 2003'ten beri desteklerim Miami'yi rahat ol kendine bir takım bul en kısa zamanda ;)

Ben en leş dönemlerinden beri sırf Paul Pierce sevgimden dolayı Boston'ı tutarım sen rahat ol o konuda.11 yaşındayken Miami'yi tutuyordun yani o da güzelmiş.:):):):):):)

eski mayamililerden olarak söylüyorum ki lebron allah aşkına git,takımı harcadın yemin ediyorum,bunun yerine evren büker oynasa şampiyonduk

wade yüz kere şut deniyor, lebron 1 kere denediğinde ouuuuvvv. ne ............

wade reyiz istediğini yapsın,özgür.küfür etmek istemiyorum topluma örnek olmam lazım ama bu -doğuşmodeon- ..................................................................................... lebronu gitsin arkadaş

wade reyiz istediğini yapsın,özgür.küfür etmek istemiyorum topluma örnek olmam lazım ama bu -doğuşmodeon- ..................................................................................... lebronu gitsin arkadaş

wade canını senin.

Tebrikler Dallas

Ben en leş dönemlerinden beri sırf Paul Pierce sevgimden dolayı Boston'ı tutarım sen rahat ol o konuda.11 yaşındayken Miami'yi tutuyordun yani o da güzelmiş.:):):):):):)

Boston'ı severim Garnett geldiğinden beri ama senin gibi şampiyon olanı desteklemem ben ;)

Boston'ı severim Garnett geldiğinden beri ama senin gibi şampiyon olanı desteklemem ben ;)

Arkadasim tuttugun takim Miami Heat baskalarina saldirmana gerek yok bu konuda.

ve Miami'yi 2003'ten beri tutuyorum ayaklarini birak bence (ki zaten 11-12 yasindaydin o zaman ve NBA'i takip ettigini sanmiyorum o zamanlar)

Neyse size iyi forumlar, Lakers > Heat, Boston > Heat, Dallas > Heat.

Lakers burada bile halen konuşuluyorsa, Nba 'in reisi olduğunun göstergesidir.

Dirk Nowitzki sonunda hak ettiği yerde.Tam bir istikrar abidesi.Helal olsun!Tebrikler Dallas.

Arkadasim tuttugun takim Miami Heat baskalarina saldirmana gerek yok bu konuda.

ve Miami'yi 2003'ten beri tutuyorum ayaklarini birak bence (ki zaten 11-12 yasindaydin o zaman ve NBA'i takip ettigini sanmiyorum o zamanlar)

Neyse size iyi forumlar, Lakers > Heat, Boston > Heat, Dallas > Heat.

nereden biliyosun takip etmediğimi NBA live oynayarak büyüdüm ben o sayede tanıştım NBA ile ve takip etmeye başladım.. sen inanma ama bana öyle tutuyorum ayaklarını bırak falan diyemezsin kimseye saldırdığım falanda yok demek ki sen 3-5 senedir takip ediyosun gelmiş burada yorum yapıyorsun biraz daha zamanın var senin izle öğren biraz NBA neymiş ne değilmiş

Geri
Üst Alt