NBA Haber Başlığı

Drummondun yerini, bir sözlesmesi fesih edilen yasli Center ile doldururlar. Playoff'da Embiid zaten 35 dakika üstü oynar.

Nets sixers'dan aldığı 2 tane ilk tur draft pickleri ve kyrie irving'i paket yapıp başka bir takıma yollamaya çalışıyormuş.

Harden tek başına diğerleri kadar katkı sağlayacağı için 76ers gayet iyi iş yapmış.

harden-max-thybulle-harris-embiid, baya iddialı kadro kurdu philly.

Boston da josh richardson karsılıgında SAS'den white almış nasıl başardılar anlamadım ama çok iyi hamle. İlk tur da vermişler galiba yanında.

harden-max-thybulle-harris-embiid, baya iddialı kadro kurdu philly.

Boston da josh richardson karsılıgında SAS'den white almış nasıl başardılar anlamadım ama çok iyi hamle. İlk tur da vermişler galiba yanında.

İrving-curry-joe harris-simmons-durant

Bu kadroda iyi oldu.

İrving-curry-joe harris-simmons-durant

Bu kadroda iyi oldu.
kadro güzel uzun lazım tabi, bir de irving ve draft haklarını sarıp iyi bir 3-d bir uzun alırlarsa çok tatlı olur.

merakla yurtseven takasını bekliyoruz. son 1 saat.

kadro güzel uzun lazım tabi, bir de irving ve draft haklarını sarıp iyi bir 3-d bir uzun alırlarsa çok tatlı olur.

merakla yurtseven takasını bekliyoruz. son 1 saat.
Dediğini şu an yapmaya çalışıyormuş nets. Sixers'dan aldığı draft hakları+irving'i paket yapıp birini almaya çalışıyormuş şu an.

Simmos tam takımına gitti.

İrving-curry-harris-durant yağmur gibi üçlük atar kimse simmons'ın şutunu eleştirmez.

Ben Simmons oynayacak sonunda
emoji16.png

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanka gözün aydın sonunda, sıra zionda :cigara:

simmons kağıt üstünde 5 oynarsa da irving yerine bir 4 almaları daha iyi bence hücüm ve savunma direk simmons ve durant üstüne kalırsa çok yıpranırlar.

miami'miz bi şampiyon olaydı hayırlısıyla

Geri
Üst Alt