Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.441
- 14.056
- 1.728
Drummondun yerini, bir sözlesmesi fesih edilen yasli Center ile doldururlar. Playoff'da Embiid zaten 35 dakika üstü oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harden-max-thybulle-harris-embiid, baya iddialı kadro kurdu philly.
Boston da josh richardson karsılıgında SAS'den white almış nasıl başardılar anlamadım ama çok iyi hamle. İlk tur da vermişler galiba yanında.
kadro güzel uzun lazım tabi, bir de irving ve draft haklarını sarıp iyi bir 3-d bir uzun alırlarsa çok tatlı olur.İrving-curry-joe harris-simmons-durant
Bu kadroda iyi oldu.
76ers bilerek gondermistir. Embiid onu yer bitirirAha broklin sokup cikartmis. Drummond ve curryi almalari onemliydi.
Harden philly Ben simmons Brooklyn gerçekleşti, çok güzel özledik bunları.
Simmons 5 numara oynar oradakadro güzel uzun lazım tabi, bir de irving ve draft haklarını sarıp iyi bir 3-d bir uzun alırlarsa çok tatlı olur.
merakla yurtseven takasını bekliyoruz. son 1 saat.
Dediğini şu an yapmaya çalışıyormuş nets. Sixers'dan aldığı draft hakları+irving'i paket yapıp birini almaya çalışıyormuş şu an.kadro güzel uzun lazım tabi, bir de irving ve draft haklarını sarıp iyi bir 3-d bir uzun alırlarsa çok tatlı olur.
merakla yurtseven takasını bekliyoruz. son 1 saat.
Farketmez hic centerları yoktu simdi var. Claxtonı adamdan saymıyorum cok gucsuz ve zayıf.76ers bilerek gondermistir. Embiid onu yer bitirir
kanka gözün aydın sonunda, sıra ziondaBen Simmons oynayacak sonunda![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Durant tikandiginda guvenilir skorer sart.kanka gözün aydın sonunda, sıra zionda
simmons kağıt üstünde 5 oynarsa da irving yerine bir 4 almaları daha iyi bence hücüm ve savunma direk simmons ve durant üstüne kalırsa çok yıpranırlar.
Ağzından bal damlıyorIrving - Lillard olur mu?