NBA Haber Başlığı

Kyrie-Dallas ne alaka yav.

Nets için aldıklarına bakarsak iyi sayılır. Kyrie değişik oldu. Doncic varken bu vatandaş istediği kadar topla falan nasıl oynayacak.

Durant zu Phoenix. Soygun var. 34 yasindaki adam icin bu baya fazla.

Kyrie'nin, Doncic'in üstünlüğünü kabul etmesi gerekir.

Zamanında Cavs'ta birlikteyken LeBron-Kyrie hiyerarşisine benzer bir bağ yakalamalılar. Yoksa işleri çok zor.
bir sen at bir ben atayım gibi takılırlarsa iyi yok ego savaşına girerlerse dallas sene sonu doncic'e veda eder.

warriors'un yapması gerekeni suns yapmış. paul-booker-durant-ayton iyi çekirdek.

Ulu King deplasmanda Kyrie ve Doncic ikilisini 25 sayı geriden gelip hanımı eylemiş.

'NBA'de ayakta alkışlanıyorum Türkiye'de yuhalanıyorum'​

1678349818838.png

Hidayet Türkoğlu, Türkiye'de basketbolu yönetmenin zorlukları neler, 'Seni buna iten şey ne oldu?' sorusunu şöyle yanıtladı;

Hidayet Türkoğlu’na, zorluklara rağmen onu Türkiye’deki basketbol sisteminin bir parçası olmaya iten şeyin ne olduğu soruldu:

“Dediğiniz gibi, bunun için aptal olmak gerek (gülüyor). Açıkçası bir şeyleri değiştirmek istiyorum. Türk basketbol tarihinde hiç yapılmamış bir şey inşa ediyorum. Bu tür şeyler bana tutku veriyor. Ayrıca, etrafımda bana yardım edecek arkadaşlarım var.

“Eşim bile bazen ‘Buna devam etmek zorunda mısın’ diyor. Türkiye’de maçlara gidiyorsunuz ve 10 bin kişi sizi yuhalıyor. Organizasyonun tepesindeyken işler her şeyin önüne geçer. Bu konuda hiçbir şey yapamam.

Burada NBA maçına geliyorum, insanlar beni ayakta alkışlıyor. Kendi ülkeme dönüyorum, 10 bin kişi beni yuhalıyor. Orlando’ya geliyorum, 20 bin kişi tezahürat yapıyor. Tamamen farklı zihniyetler. Ama Türkiye’de hala başarmam gereken şeyler var. Tabi bunlar hemen bir gün de olacak şeyler değil.”

Geri
Üst Alt