- 30 Temmuz 2009
- 26.104
- 3.386
- 1.853
Ja Morant yine silahla görüntülendiği için +25 maç ceza. Tam bir gerizekalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bradley Beal -> Phoenix.
Chris Paul, Shamet ve 2nd Round picks -> Washington
Ayton yok mu?
Ayton'un kontratı ağır istememiştir Washington paul'u serbest bırakırlar o da lakers'a gider.Ayton yok mu?
Bizde ki jokic Durant takasini kimse geçemez.Bizim fantasydeki takaslardan daha komik bir takas
Valla 3'u de topsuz oynayabilir ama ben boyle 3'lu kurulmasina karsiyim. Iclerinden birisi Bosh gibi fedakarlik yapmali ama savunma bence sorunlu olacak. Bunlar koç olarak kimi almisti?Yok. Beal onun Phoenix'de kalmasini istemis. Bence Phoenixin ilk 5i tuhaf oldu. Durant, Beal ve Bookerin hepsinin elinde top lazim ve daha cok scorerler. Nasil uyum saglayacaklar acaba
Valla hic anlamadim. Miami gelecekteki 1. turlari teklif etmistiAyton'un kontratı ağır istememiştir Washington paul'u serbest bırakırlar o da lakers'a gider.
Valla 3'u de topsuz oynayabilir ama ben boyle 3'lu kurulmasina karsiyim. Iclerinden birisi Bosh gibi fedakarlik yapmali ama savunma bence sorunlu olacak. Bunlar koç olarak kimi almisti?
Ayton %100 takaslanirFrank Vogel. Bu üclü haric birde Ayton var. Herif yeteri kadar kullanilmiyor diye küsmüstü ve sifir efor veriyordu. Simdi hic oynamaz.
Washington takım sıfırlıyor ayton gibi kazık kontratı almak istememişlerdir.Valla hic anlamadim. Miami gelecekteki 1. turlari teklif etmisti
yaw ne kadar da tüketici bir yorum.. Durant ölü diyebilmen için acaba elinde hangi veriler var yada BEAL için balon demek nasıl bir mantıkdır...O takimdan supersteam olmaz. Beal balon, durant ölü. Tek superstar Booker. Bu herifler mac başına 30ar top kullanırken eline 2 kere top deyecek olan ayton da orada durmaz.
yaw ne kadar da tüketici bir yorum.. Durant ölü diyebilmen için acaba elinde hangi veriler var yada BEAL için balon demek nasıl bir mantıkdır...
türkiye ligini hallettik NBA deki süper star oyunculara laf atacak kadar bilgiliyiz
Beal superstarsa jokic'i hangi kategoriye koyuyoruz. İkisine de süperstar demek jokic'e hakaret çünkü de.yaw ne kadar da tüketici bir yorum.. Durant ölü diyebilmen için acaba elinde hangi veriler var yada BEAL için balon demek nasıl bir mantıkdır...
türkiye ligini hallettik NBA deki süper star oyunculara laf atacak kadar bilgiliyiz