Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.863
- 17.598
- 1.918
Adamlarin Kyrie'yi alma sansi yok. Anca vet minimum (3 milyon civari) bir sözlesme imzalarsa alabilirler.
Sign and Trade olabilir. Ayton gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlarin Kyrie'yi alma sansi yok. Anca vet minimum (3 milyon civari) bir sözlesme imzalarsa alabilirler.
150 atıp 180 yerler artık.
Sign and Trade olabilir. Ayton gider
Kyriye max verecek enayi evrende yok rts. 2 yillik 60m falan verirler en fazla.O zaman maasinda baya yüksek fedakarlik yapmaliymis diye okudum. Suns 2. Aprona yakin suan. SnT yaptiklari an, hic bir "Exception" kullanma haklari kalmiyor ve Kyrienin 47 milyonluk Max maasini karsilayamiyorlar. Aytonun maasi civarinda maas alabiliyormus tek.
Yeni kurali bilmiyorum ama mesela kendi takiminla uzatmakla diger takima imzalamak konusunda fark vardi ama cok da degil. Bir de galiba 1 sene fazladan imzaliyordun.O zaman maasinda baya yüksek fedakarlik yapmaliymis diye okudum. Suns 2. Aprona yakin suan. SnT yaptiklari an, hic bir "Exception" kullanma haklari kalmiyor ve Kyrienin 47 milyonluk Max maasini karsilayamiyorlar. Aytonun maasi civarinda maas alabiliyormus tek.
Ayton+payne------irving şeklinde s&t olsa mavs için güzel olur.O zaman maasinda baya yüksek fedakarlik yapmaliymis diye okudum. Suns 2. Aprona yakin suan. SnT yaptiklari an, hic bir "Exception" kullanma haklari kalmiyor ve Kyrienin 47 milyonluk Max maasini karsilayamiyorlar. Aytonun maasi civarinda maas alabiliyormus tek.
3 yılda harden'ın satmadığı kimse kalmadı ne kadar da karakterli oyuncuymuş öyle!Harden : Beni, Clippers'a takaslayin
Editörün Yorumu : Allah belanı versin.
Gecenin ilk kazık kontratı geldi.
33 yaşında ve hücumda 0 olmuş bir draymound'a 4 yıl 100 biraz fazla gibi geldi bana.Gayet makul bir kontrat.
Yeni cap sistemine göre kelepir sayılır.33 yaşında ve hücumda 0 olmuş bir draymound'a 4 yıl 100 biraz fazla gibi geldi bana.