NBA Haber Başlığı

Ayton dallasa s&t olur. Bu durumda kazanan dallas kaybeden suns olur. Bookera yazik.

Sign and Trade olabilir. Ayton gider

O zaman maasinda baya yüksek fedakarlik yapmaliymis diye okudum. Suns 2. Aprona yakin suan. SnT yaptiklari an, hic bir "Exception" kullanma haklari kalmiyor ve Kyrienin 47 milyonluk Max maasini karsilayamiyorlar. Aytonun maasi civarinda maas alabiliyormus tek.

O zaman maasinda baya yüksek fedakarlik yapmaliymis diye okudum. Suns 2. Aprona yakin suan. SnT yaptiklari an, hic bir "Exception" kullanma haklari kalmiyor ve Kyrienin 47 milyonluk Max maasini karsilayamiyorlar. Aytonun maasi civarinda maas alabiliyormus tek.
Kyriye max verecek enayi evrende yok rts. 2 yillik 60m falan verirler en fazla.

Yeni kurali bilmiyorum ama mesela kendi takiminla uzatmakla diger takima imzalamak konusunda fark vardi ama cok da degil. Bir de galiba 1 sene fazladan imzaliyordun.

Ayton+payne------irving şeklinde s&t olsa mavs için güzel olur.

Harrison Barney - 3 sene 54 milyon
Editörün Yorumu : 2 tarafa da hayırlı olsun.

Harden atlet değiştirir gibi takım değiştiriyor. Aidiyetsiz herif.

Geri
Üst Alt