Sonraki 2 maç önemli. Açıkçası izlediğim maçlarda o şampiyon olacak takım havasını almadım.
Önce Cleveland ile orada
Sonra evinde Nuggets ile NBA Cup maçı. Prime video verecek
Tari de 6 hafta yok ( Daha önce hep söylenenden geç döndü)
15 Aralıktan sonra takas yapabilirler ama kimden kim için vazgeçecekler?
Maaş dengesi de çok önemli

Başlayalım mı gene acaba enfiye pardon enbiye illetine 🙃

Bir zamanlar müptelasıydım, bu yeni old school bizim çocuk alpi yüzünden gözüm gene kaymaya başladı sepet topuna uzun zaman sonra

Wembayama birkaç hafta yokmuş.
Büyük ihtimal 65 maç barajını geçemez ve ödül filan kazanamaz

Bu nba.com ne zamandan beridir yayın saatlarini yerel saate göre veriyor?
3am 4 am görünce " ooo maçlar 11 12'de diye sevinirken " acı gerçeği anladım. Bir de ufak çaplı hangi maçı izleyeceğim ikilemi yaşadım

Bu nba.com ne zamandan beridir yayın saatlarini yerel saate göre veriyor?
3am 4 am görünce " ooo maçlar 11 12'de diye sevinirken " acı gerçeği anladım. Bir de ufak çaplı hangi maçı izleyeceğim ikilemi yaşadım

nası yahu
herifler gece 3te 4te oynıycaklar mı sandın ahbert

burada bıraktık en son :/
1764273905681.webp

celtics maçındayız

2 - 3 gün önce net bilgi ıçin araştırmıştım ve bugün youtube izleyince söylediler
Clippers böyle devam ederse bu sene muhtemelen 70 galibiyet alacak olan Thunders seneye 1. sıradan seçebilir. Hatta 76ers ilk 4 olmazsa 5. sırayı seçebilir 5 - 15 arası)
Diğer takım Utah olabilir, onların da hakkına sahipler.
%99 ilk 15'den 3 hakları olacak.
Not : 2026 çok çok iyi diyorlar.

2 - 3 gün önce net bilgi ıçin araştırmıştım ve bugün youtube izleyince söylediler
Clippers böyle devam ederse bu sene muhtemelen 70 galibiyet alacak olan Thunders seneye 1. sıradan seçebilir. Hatta 76ers ilk 4 olmazsa 5. sırayı seçebilir 5 - 15 arası)
Diğer takım Utah olabilir, onların da hakkına sahipler.
%99 ilk 15'den 3 hakları olacak.
Not : 2026 çok çok iyi diyorlar.
OKC nin gelecek 5 sene içinde yanılmıyorsam 12 tane ilk tur 15 yada 16 tane ikinci tur hakları var. Sam presti yapıyor bu sporu :hat:

OKC nin gelecek 5 sene içinde yanılmıyorsam 12 tane ilk tur 15 yada 16 tane ikinci tur hakları var. Sam presti yapıyor bu sporu :hat:
Biraz da adamın ayağına gidiyorlar. O da her şeye tamam demiş.
Seneye Caruso ve Harstein ikilisini aynı anda veya birini göndermek zorunda ama 4 tane 1. tur hakkı seçecekler ayrıca yine 2. turdan da seçecekler. Hatta 2. turları birleştirip 1 tane da ilk tur hakkı yapabilir veya sonraki yılların ilk tur hakkı ile değiştirebilir hatta mesela 15. ve 10. hakkını 6. 7. sıraya yükselmek için kullanabilir. Farklı farklı kombinasyonlar. Inanılmaz bir lüks
Yanılmıyorsam 2027 Clippers ve kendileninki de swaplandi. Onun da iyisini seçecek 🤣🤣🤣

rakı gündemi şengünü bitirdi
bugün düzgün oynasa bari
rakip helva

Geri
Üst Alt