Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
- 17 Mayıs 2010
- 6.205
- 3.120
- 2.248
Houston'a. Amen ve Alperen orada oynuyorlar
Biliyorum usta bol bol izliyorum NBA. Masada onlar olmalı dediğin için takas mı yapacaklar acaba diye düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Houston'a. Amen ve Alperen orada oynuyorlar
Işte bir yoklamışlar. Denilen de sadece New York'u istiyor.Biliyorum usta bol bol izliyorum NBA. Masada onlar olmalı dediğin için takas mı yapacaklar acaba diye düşündüm
Işte bir yoklamışlar. Denilen de sadece New York'u istiyor.
Benim fikrim Banchero - Giannis takası + 1 oyuncu daha.
Hawks'in 2026 New Orleans pick hakkı çok değerli.
Bucks'in draft hakkı olmadığı için tanking yapması anlamsız. Orlando ve New York'un draft hakkı yok.
thunders girmez bu işe adamlar zaten giannis'e ihtiyaç duymadan ligin en iyi takımı kendi düzenlerini bozmazlar. geçen sene finalde indiana'ya kaybetselerdi girerlerdi bu takasa ama şimdi zor.Adams veto eder ama birisi Harstein + Topic + 1 genç daha + Clippers pick + 76ers picki ile Thunders rahat girer demişti.
55 milyon Giannis
25 Harstein
Diğer ikisi ne kadar bilmiyorum.
Gider demiyorum. Bucks için daha iyi seçenek demek istedimOrlando’ya mı gider Giannis büyük ihtimal diyorsun? Knicks’e daha çok yakışır bence
Uzalakersspor maalesef bu sene de bir şey yapamayacak gibi görünüyor.
Lebron 'un sgk daki dilekçesinin işleme alınmasını bekliyorlarlakersspor maalesef bu sene de bir şey yapamayacak gibi görünüyor.