Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 45.744
- 20.584
- 2.233
Alperen veya Amen şutunu değiştirmedikçe olmaz. Play offlarda çok zorlanırlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sheppard hakkında ne hissediyorsam birebir aynısını yazmış. Galiba sebebi kas kütlesi olmaması
Bu yıl Rockets maçlarının çoğunu izlemedim ama dikkatimi çeken bir şey var: Reed Sheppard, NBA maçında oynamak için dilek dileme hakkı verilmiş küçük bir çocuk gibi görünüyor.
Şut atma veya basketbol yeteneklerinden bahsetmiyorum, sadece fiziksel yapısından bahsediyorum. 1.88 boyunda listeleniyor ama buna çok çok şüphe duyuyorum. Resmen minyatür gibi görünüyor
castle gibi adam varken bunu seçmek?? adamda fizik yok. knueppel gibi şut atsa hadi draft edilmesini anlarımda adam bildiğin g league oyuncusu.Sheppard hakkında ne hissediyorsam birebir aynısını yazmış. Galiba sebebi kas kütlesi olmaması
Bu yıl Rockets maçlarının çoğunu izlemedim ama dikkatimi çeken bir şey var: Reed Sheppard, NBA maçında oynamak için dilek dileme hakkı verilmiş küçük bir çocuk gibi görünüyor.
Şut atma veya basketbol yeteneklerinden bahsetmiyorum, sadece fiziksel yapısından bahsediyorum. 1.88 boyunda listeleniyor ama buna çok çok şüphe duyuyorum. Resmen minyatür gibi görünüyor
listemdeydiBravo Detroit Pistons
Son topu drive etmek yerine üçlük kullanan şampanya Kahraman mi olucan evladimWembanyama Playoff macinda 12 Block yaparak Playoff rekorunu kirmis.
Ama maci evinde 102:104 kaybettiler. Herif Block sayesinde Triple Double yapmis, ama tek 11 puan yapmi (5/17 ve üclülerde 0/8 cekerek baya berbat orani var)