Alperen veya Amen şutunu değiştirmedikçe olmaz. Play offlarda çok zorlanırlar.

sürpriz şampiyon geliyorr

Orlando-Detroit 7 maci oynaniyo. Muazzam savunma yapiyo iki takim da. İlk ceyrek bloklar havada ucustu. Nba’de savunma yapilmasini ozlemisiz resmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okc lakersi sweepler, wolves spurs maclari baya cetin gececek, wolves bi sekilde elerse spursu okc tarihin en rahat sampionlugunu alir

Sheppard hakkında ne hissediyorsam birebir aynısını yazmış. Galiba sebebi kas kütlesi olmaması

Bu yıl Rockets maçlarının çoğunu izlemedim ama dikkatimi çeken bir şey var: Reed Sheppard, NBA maçında oynamak için dilek dileme hakkı verilmiş küçük bir çocuk gibi görünüyor.

Şut atma veya basketbol yeteneklerinden bahsetmiyorum, sadece fiziksel yapısından bahsediyorum. 1.88 boyunda listeleniyor ama buna çok çok şüphe duyuyorum. Resmen minyatür gibi görünüyor

Sheppard hakkında ne hissediyorsam birebir aynısını yazmış. Galiba sebebi kas kütlesi olmaması

Bu yıl Rockets maçlarının çoğunu izlemedim ama dikkatimi çeken bir şey var: Reed Sheppard, NBA maçında oynamak için dilek dileme hakkı verilmiş küçük bir çocuk gibi görünüyor.

Şut atma veya basketbol yeteneklerinden bahsetmiyorum, sadece fiziksel yapısından bahsediyorum. 1.88 boyunda listeleniyor ama buna çok çok şüphe duyuyorum. Resmen minyatür gibi görünüyor

Ekli dosyalar

• 1777867601042.webp
    1777867601042.webp
    142,5 KB · Görüntüleme: 7

castle gibi adam varken bunu seçmek?? adamda fizik yok. knueppel gibi şut atsa hadi draft edilmesini anlarımda adam bildiğin g league oyuncusu.

alperen balonu cabuk patladi. çöp lakers'a bile elenmişler. seneye efes pilsen veya fbulkere gelirse sasırmam.

Hala Udoka'ya güveniyorlar kasedi falan var herhalde başka bir açıklaması yok şunu kovmamanın.

Wembanyama Playoff macinda 12 Block yaparak Playoff rekorunu kirmis.

Ama maci evinde 102:104 kaybettiler. Herif Block sayesinde Triple Double yapmis, ama tek 11 puan yapmi (5/17 ve üclülerde 0/8 cekerek baya berbat orani var)

Wembanyama Playoff macinda 12 Block yaparak Playoff rekorunu kirmis.

Ama maci evinde 102:104 kaybettiler. Herif Block sayesinde Triple Double yapmis, ama tek 11 puan yapmi (5/17 ve üclülerde 0/8 cekerek baya berbat orani var)
Son topu drive etmek yerine üçlük kullanan şampanya Kahraman mi olucan evladim

Anthony Edwards ne topcu be
Ayakkabisini alcam guzelmis AE2

rudy gobert ne defans oynuyo bee, bu seride wolves cuyuz, benim okc ye ters geliyor spurs, wolves u rahat geceriz

Geri
Üst Alt