dallas, portland, lal aynı derecede

dallas baba takımları yenip sacramento gibi sıradan takımlara yenilerek arayı açamadı. 7. bitirirlerse sıkıntı.

Dallas 5.
Laker 6.
Portland 7. olur. Portland ve Lakers'ın fikstür çok zor. Gerçi hakem ile Denver'ı yendiler ama hakem de yetmeyebilir diğer maçlarda. Cheff Curry play-in de Lebron'suz Lakers'ı tokatlayabilir

Sadece Lebron degil . Schroder de covid olmus ve 2 hafta yokmus. Aşı olmayan 2 kisi de Lebron ve Schroder'miş. Lebron aciklama filan yapti mi? Asıya karsi mi?

kaç sayı fark vardı son 6 dkya girerken beraberlik var

Clippers lakersla eslesmekten korkup son iki macta houston ve okcye yattı. Korkak tavuk kawhi.

bu sezon hiç takip etmiyordum bi baktım knicks 4. olmuş lakers play-in falan oynuyor bu ne yaw

sistem ekibi gsw lakers'ı yener, lakers hakemlerle grizzlies'ı yener, gsw suns'ı, lakers da jazz'ı hacamat edip yollarına devam ederler.

En iyi koç Thibs, MVP de Curry diyorum. New York ve Golden State'ten bu ikisini çıkarsak lotaryada ilk 3 kovalıyorlardı muhtemelen.
reisin hakkını yeme sezonun gerçek MVP si

1621343808447.webp

Curry bence de MVP.
Lebron 2 sene daha iyi kadroyla play off yapamadi. Sımarik bir oyuncu ve sevmezdim ama hak etti. Jokic alirsa da itiraz olmaz ama o kadroyla 8.lik cok iyi.

Geri
Üst Alt