Bir takimin coronavirus protokoluna giren sayisi fazlaysa, baya G League oyuncusu oluyor kadroda ve tokatlaniyorlar.

Eksiden birisi bankadan 40 bin kredi cekip Utah icin 106.5'e yatirmis.
Son 5 dakika 6 sayi lazimdi. Sonra 2 dakika filan kala 1 sayi lazimdi. En son son saniyelerde 108 yapti.
Troll degilse az daha hayatinin tokadini yiyecekti 😊
Bu arada Utah ilk 5 oynamadi 😁

Eksiden birisi bankadan 40 bin kredi cekip Utah icin 106.5'e yatirmis.
Son 5 dakika 6 sayi lazimdi. Sonra 2 dakika filan kala 1 sayi lazimdi. En son son saniyelerde 108 yapti.
Troll degilse az daha hayatinin tokadini yiyecekti 😊
Bu arada Utah ilk 5 oynamadi 😁

Trol muhtemelen bende gordum :)

🤣 İstikrarin i si yok bu cocukta. Kocun yerinde olsam 1dk sure vermem

Durant sezon bitmeden sirf Hardenle sampiyon olmak zor oldugunu anlayip, Irvingi sandalyeye baglayip kendisi asiyi vuracak ona.

D1204CCE-8838-4DBE-8872-8B8E552C61C9.webp

Ömer Faruk rekoru kaçırdı bugün de +12 ribaunt yapsa griffinin rekoru kiriyormus (ustuste 12 maç oluyordu)

Takas olasiliklarina Donovan Mitchell de eklendi.
Miami - Utah olasiligi var.
Ben olsam Simmons - Mitchel merkezli takasi zorlardim ama Gobert - Simmons hucumda sıkıntı olur. Utah Miami olursa Dogu cok karisir.

Aslinda 1 - 2 tane ufak takaslar oldu ama herkesin bekledigi Simmons - Turner - Sabonis - Fox filan
Son dedikodular

76ers : Fox - Hield - Barnes
Kings : Simmons - Harris

Diger dedikodu
Pacers : Fox + 1. tur
Kings. : Sabonis

Son düzenleme:
Bu da diger iddia ama kopyaladim

Boston Celtics out: Al Horford, R. Williams, D. Schroder, BOS 22 FRP, BOS 24 FRP, BOS 26 FRP, 2 future BOS SRP
Boston Celtics in: Buddy Hield, D. Sabonis

Indiana Pacers out: D. Sabonis
Indiana Pacers in: M. Bagley, D. Schroder, BOS 22 FRP, BOS 24 FRP, BOS 26 FRP, TOR 22 FRP, TOR 24 FRP (protected?)

Toronto Raptors out: C. Boucher, TOR 22 FRP, TOR 24 FRP (protected?)
Toronto Raptors in: R. Williams,

Sacramento Kings out: Buddy Hield, M. Bagley
Sacramento Kings in: Al Horford, C. Boucher, 2 future BOS SRP

Bu arada daha var ama belli olmaz.

Takas olasiliklari olanlar : Mitchell - McCollum - Westbrook - Lillard - Beal

Yine irili ufakli takaslar olacaktir. Bulls ve Dallas yapacaktir. Lakers da mutlaka yapacaktir. Brooklyn Harris eksenli yapmaya calisacakmis.

Embiid cok formda.
Aslinda cilginlik yapip Lebron - Simmons takasi yapacaksin. Tabi tek takas olmayacak.

Bu arada Omer'in rekoru kirmasina 1 mac mi ne kaldi fakat Adebayo döndü. Onceden de Dedmond dönmüstü. 2 mac sure almadi ama bence Adebayo'yu 1 mac dinlendirip Omer'e 30 dakika sure verecektir.

76ers, 3. ceyrek 47 sayi atti. Embiid 47 sayida. Bakalim 60 yapacak mi?

Geri
Üst Alt