lebron eşkıyalığa başlamış anlaşılan. boşta arkadaşı varken yerde yatan adama topu abanmak nedir. siakama yaptığı ztn en az 2 maç ceza almasına vesile olmalı. pis haydut

1647442028834.webp

bence tam tersi temaslı sporlar lebron'a gore degil. erkek gibi tepki koymak yerine top fırlatmak, saç çekmek, cırmalamak gibi kancıkça hareketler sergilemiş.
Erkek gibi mi. Bu cinsiyetçi yaklaşımı yakıştıramadım.

Play in olmasa Lakers play off yapamiyor.
Lig simdi bitse play in sonrasi 76ers - Nets serisi olacak.

Durantin ilk turda hardenin sakalini yolmasi hosumuza gider.
Evet bir de bunlar bilerek mi sonlara geldi acaba? Gerci bir ara herkes sakatti. Ev sahibi olsalar Irving 4 mac yok. Ben Simmons'i en son civciv sarisi esorfmanlariyla gecen haftaki 76ers macinda gordum. O da oynayacak mi bilmiyorum fakat efsane seri olacak.
76ers de ilk 5 iyi gerisi tırt.

Evet bir de bunlar bilerek mi sonlara geldi acaba? Gerci bir ara herkes sakatti. Ev sahibi olsalar Irving 4 mac yok. Ben Simmons'i en son civciv sarisi esorfmanlariyla gecen haftaki 76ers macinda gordum. O da oynayacak mi bilmiyorum fakat efsane seri olacak.
76ers de ilk 5 iyi gerisi tırt.

Simmons malı bu sene oynamaz herhal gene sakatlık haberleri çıktı. Tam bir embesil. Irving iç önümüzdeki haftadan itibaren oynayabilecek.

Doğudaki seriler guzel olacak. Ilk turda Nets-Bucks/Sixers olsa sonra oradan cikan takim Bucks/Sixersla oynayip birbirlerini kiracaklar. Boston 4.luge cikarsa surpriz bir final yuruyusu yapabilir. Batıdaki takımlar ise dandik. Suns gene final yapar.

Simmons malı bu sene oynamaz herhal gene sakatlık haberleri çıktı. Tam bir embesil. Irving iç önümüzdeki haftadan itibaren oynayabilecek.

Doğudaki seriler guzel olacak. Ilk turda Nets-Bucks/Sixers olsa sonra oradan cikan takim Bucks/Sixersla oynayip birbirlerini kiracaklar. Boston 4.luge cikarsa surpriz bir final yuruyusu yapabilir. Batıdaki takımlar ise dandik. Suns gene final yapar.
Yasak kalktiysa cok iyi. Super seriler geliyor. Nets sampiyon olursa tek tek 76ers - Bucks - Heat - Suns ile oynamis olacak. Her seri esfane olacak, hicbiri kacmaz

Curry 1 ay yokmuş

ESPN story on initial optimism that Golden State's Steph Curry (foot sprain) will return before the start of the Western Conference playoffs:

02.30 Miami Heat - Golden State Warriors (NBA TV)

Kyrie icin yasaklar kalkmis. Simmons da erkeklik yapip donerse iyi kotu katki verir.
Anthony Davis de dönüyormus. Saglam donerse Suns'i zorlayacak tek takim Lakers gibi. Tabi Curry saglam donerse ayri.
Yine de Bucks - Suns finali bekliyorum. Acikcasi oldukca kararsizim. Celtics, Heat, 76ers, Nets, Bucks hepsi finale aday. Heat'in kadrosunda yok yok, Bucks iyi kadro, Nets de cok iyi. Bence en iyi ilk 5 76ers.

Lakers play in bile yapamayabilir.
Kalan maclardan emin degilim ama Jazz, Dallas, Nuggets ve direk rakibi Hornets.
Spurs 2 Portland, Memphis ve Rockets. 4 mactaki 3 rakibinin de iddiasi yok.
Davis donmezse isleri zor ama bir ihtimal rakipleri rotasyon yapabilir. Gerci NBA yonetimi devreye girip bir sekilde play offlara atabilir. Spurs'un final maclarini bile kimse izlemiyordu 😁

Geri
Üst Alt