Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence tam tersi temaslı sporlar lebron'a gore degil. erkek gibi tepki koymak yerine top fırlatmak, saç çekmek, cırmalamak gibi kancıkça hareketler sergilemiş.Siz en iyisi gidin jimnastik falan izleyin. Temaslı sporlar size gore degil.
Erkek gibi mi. Bu cinsiyetçi yaklaşımı yakıştıramadım.bence tam tersi temaslı sporlar lebron'a gore degil. erkek gibi tepki koymak yerine top fırlatmak, saç çekmek, cırmalamak gibi kancıkça hareketler sergilemiş.
Durantin ilk turda hardenin sakalini yolmasi hosumuza gider.Play in olmasa Lakers play off yapamiyor.
Lig simdi bitse play in sonrasi 76ers - Nets serisi olacak.
Evet bir de bunlar bilerek mi sonlara geldi acaba? Gerci bir ara herkes sakatti. Ev sahibi olsalar Irving 4 mac yok. Ben Simmons'i en son civciv sarisi esorfmanlariyla gecen haftaki 76ers macinda gordum. O da oynayacak mi bilmiyorum fakat efsane seri olacak.Durantin ilk turda hardenin sakalini yolmasi hosumuza gider.
Evet bir de bunlar bilerek mi sonlara geldi acaba? Gerci bir ara herkes sakatti. Ev sahibi olsalar Irving 4 mac yok. Ben Simmons'i en son civciv sarisi esorfmanlariyla gecen haftaki 76ers macinda gordum. O da oynayacak mi bilmiyorum fakat efsane seri olacak.
76ers de ilk 5 iyi gerisi tırt.
Yasak kalktiysa cok iyi. Super seriler geliyor. Nets sampiyon olursa tek tek 76ers - Bucks - Heat - Suns ile oynamis olacak. Her seri esfane olacak, hicbiri kacmazSimmons malı bu sene oynamaz herhal gene sakatlık haberleri çıktı. Tam bir embesil. Irving iç önümüzdeki haftadan itibaren oynayabilecek.
Doğudaki seriler guzel olacak. Ilk turda Nets-Bucks/Sixers olsa sonra oradan cikan takim Bucks/Sixersla oynayip birbirlerini kiracaklar. Boston 4.luge cikarsa surpriz bir final yuruyusu yapabilir. Batıdaki takımlar ise dandik. Suns gene final yapar.
02.30 Miami Heat - Golden State Warriors (NBA TV)
02.30 Miami Heat - Golden State Warriors (NBA TV)