- 1 Ağustos 2009
- 46.886
- 49.159
- 4.708
Sen nasıl bir kralsın beLeBron Goat'tır. Tek başına ve toplam 1 IQ seviyesinde ki takımıyla Prime Gsw'ı 3-1 den geri dönüp 4-3 hanımı eylediği sezon hâlâ hatıratlarımızda yer edinmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen nasıl bir kralsın beLeBron Goat'tır. Tek başına ve toplam 1 IQ seviyesinde ki takımıyla Prime Gsw'ı 3-1 den geri dönüp 4-3 hanımı eylediği sezon hâlâ hatıratlarımızda yer edinmektedir.
SgYok demezler zira her daim oynatan bir adam olmuştur.
Kobe de 5in sadece 2sinde finaller mvpsi olmuş bir adam. Ama hepsi mükemmel topçular severim.
Ama benim için
Başarıda da Lebron bireysellikte de Lebron her şeyde Lebron![]()
!!!!LeBron Goat'tır. Tek başına ve toplam 1 IQ seviyesinde ki takımıyla Prime Gsw'ı 3-1 den geri dönüp 4-3 hanımı eylediği sezon hâlâ hatıratlarımızda yer edinmektedir.
Serkan'ın mıhı kaldır da mizaha kaldığımız yerden devam edip şenlenelim.
Sövme yok demedik mi administrator?!
AHAHAHA
Benim de yanımda 3123 adet all star olsa ben de takımıma sadık kalırım. Curry ve Jordan'ın birlikte oynadığı adamlar nerede Lebron'un oynadığı müptezeller nerede (2-3 sezon harici)
Başarı olarak Lebron istatistiklerde hepsinden önde değil mi ayrıca neyin başarı olarak tokatlanması bu
Neyse GOAT'ım oynamadığı finalde bile gsc forumunu kudurtmaya devam
Kobe = balon. Erken ölmesi biraz nostalji yaratti ve onun Amerikan fanboylari zaten senelerdir acayip kuduz gibi zaten.
kobe balon mu. bitte ahbert.
Hayri ağabeyjordan ve cury kimle oynamış ??? bi pippen var jordanda onu da larry bird gibi anlatıor burdaki lebronseverler. cury ztn klay ve 2. turdan gelen draymont. letraş wade-boş, irving-love şimdi de davids. göz ve nizam hakim olmalı konuya.
Hayri ağabey
Bir de senle papaz olmayalım…
Ağabeypapaz olacak bi husus yok ahbert lebronun clevlandla uyduruk doğuda bi kaç kez konf finaline çıkmasını büyük başarı gibi kabulleneceksek ztn bu lebrona atılmış ağır bir tokat olur şahsi kanaatim
AHAHAHA
Benim de yanımda 3123 adet all star olsa ben de takımıma sadık kalırım. Curry ve Jordan'ın birlikte oynadığı adamlar nerede Lebron'un oynadığı müptezeller nerede (2-3 sezon harici)
Başarı olarak Lebron istatistiklerde hepsinden önde değil mi ayrıca neyin başarı olarak tokatlanması bu
Neyse GOAT'ım oynamadığı finalde bile gsc forumunu kudurtmaya devam.
Basketbol gibi boktan bir spor için kudurmam. Onurla her zaman yaptığım goygoy ama senin gibi tipler çıkıyor işte arada; goygoyu bile anlama kapasitesi olmayan bir de millete laf atıyor kudur falan diye. Bakalım birazdan kim kuduracak.

Yaw o Miami'de 4 yuzuk almamasi zaten rezalet. Yatip kalkip Ray Allen'in o mucizevi üçlüğüne dua etsin yoksa 4 sene 1 yüzük geliyordu.jordan ve cury kimle oynamış ??? bi pippen var jordanda onu da larry bird gibi anlatıor burdaki lebronseverler. cury ztn klay ve 2. turdan gelen draymont. letraş wade-boş, irving-love şimdi de davids. göz ve nizam hakim olmalı konuya.
Şaka gibi ama hakikaten cok kotuydu. Bir tek DeRozan - Kawhi degisikligiyle sampiyonluk geldi ki adam sakat sakat finale cikti. Sonra da Durant Klay sakatlaninca yuzuk daha rahat geldiAğabey
doğru doğu görece kolaydı ama cleveland şaka gibi kötü bir ekipti