Yok demezler zira her daim oynatan bir adam olmuştur.

Kobe de 5in sadece 2sinde finaller mvpsi olmuş bir adam. Ama hepsi mükemmel topçular severim.

Ama benim için

Başarıda da Lebron bireysellikte de Lebron her şeyde Lebron ❤️
Sg

Celtics bench'i ozellikle ofansif olarak cok zayif kaldi. Bench'lerinde bir iki tane tecrubeli oyunculari olsaydi; bence Curry'e ragmen sampiyonluk sanslari olurdu.

AHAHAHA

Benim de yanımda 3123 adet all star olsa ben de takımıma sadık kalırım. Curry ve Jordan'ın birlikte oynadığı adamlar nerede Lebron'un oynadığı müptezeller nerede (2-3 sezon harici)

Başarı olarak Lebron istatistiklerde hepsinden önde değil mi ayrıca neyin başarı olarak tokatlanması bu :D

Neyse GOAT'ım oynamadığı finalde bile gsc forumunu kudurtmaya devam.

AHAHAHA

Benim de yanımda 3123 adet all star olsa ben de takımıma sadık kalırım. Curry ve Jordan'ın birlikte oynadığı adamlar nerede Lebron'un oynadığı müptezeller nerede (2-3 sezon harici)

Başarı olarak Lebron istatistiklerde hepsinden önde değil mi ayrıca neyin başarı olarak tokatlanması bu :D

Neyse GOAT'ım oynamadığı finalde bile gsc forumunu kudurtmaya devam

Basketbol gibi boktan bir spor için kudurmam. Onurla her zaman yaptığım goygoy ama senin gibi tipler çıkıyor işte arada; goygoyu bile anlama kapasitesi olmayan bir de millete laf atıyor kudur falan diye. Bakalım birazdan kim kuduracak.

jordan ve cury kimle oynamış ??? bi pippen var jordanda onu da larry bird gibi anlatıor burdaki lebronseverler. cury ztn klay ve 2. turdan gelen draymont. letraş wade-boş, irving-love şimdi de davids. göz ve nizam hakim olmalı konuya.

jordan ve cury kimle oynamış ??? bi pippen var jordanda onu da larry bird gibi anlatıor burdaki lebronseverler. cury ztn klay ve 2. turdan gelen draymont. letraş wade-boş, irving-love şimdi de davids. göz ve nizam hakim olmalı konuya.
Hayri ağabey

Bir de senle papaz olmayalım…

Hayri ağabey

Bir de senle papaz olmayalım…

papaz olacak bi husus yok ahbert lebronun clevlandla uyduruk doğuda bi kaç kez konf finaline çıkmasını büyük başarı gibi kabulleneceksek ztn bu lebrona atılmış ağır bir tokat olur şahsi kanaatim

papaz olacak bi husus yok ahbert lebronun clevlandla uyduruk doğuda bi kaç kez konf finaline çıkmasını büyük başarı gibi kabulleneceksek ztn bu lebrona atılmış ağır bir tokat olur şahsi kanaatim
Ağabey

doğru doğu görece kolaydı ama cleveland şaka gibi kötü bir ekipti

AHAHAHA

Neyse GOAT'ım oynamadığı finalde bile gsc forumunu kudurtmaya devam.
Basketbol gibi boktan bir spor için kudurmam. Onurla her zaman yaptığım goygoy ama senin gibi tipler çıkıyor işte arada; goygoyu bile anlama kapasitesi olmayan bir de millete laf atıyor kudur falan diye. Bakalım birazdan kim kuduracak.
:uhu:

Yaw o Miami'de 4 yuzuk almamasi zaten rezalet. Yatip kalkip Ray Allen'in o mucizevi üçlüğüne dua etsin yoksa 4 sene 1 yüzük geliyordu.
Yakinda Love da Moarman'dan hallice demeye baslarlar 😁

Geri
Üst Alt