Emin misin? O ara sanki Tobias'a senelik 30 civari verdiler veya Butler gittikten sonra verdiler. O ara ne oldugunu unuttum.
Ben de simmons'a yer açabilmek için harris tercihi yaptıklarını hatırlıyordum da aslı butler'in kalmak istememesiymis. Butler'a max teklif etmişler ama kabul etmeyince harris'i kadroda tutmuşlar.

Ben de simmons'a yer açabilmek için harris tercihi yaptıklarını hatırlıyordum da aslı butler'in kalmak istememesiymis. Butler'a max teklif etmişler ama kabul etmeyince harris'i kadroda tutmuşlar.
Evet, ben de oyle hatirliyordum. Galiba Kawhi Toronto'da oynarkendi. Aslinda az daha da sampiyon oluyorlardi

LAL olsam sakatlarım su Murrayı. Adam 13te 11 isabet ile oynuyor. Adamın tüm attıkları giriyor. Artik yetenek bi kenara, bu seride şans yanında.

Hakemlerin kötü karaları yetmiyormul gibi, şimdi fiziki müdahelede bulunuor. James hakemin ağzını kanattı.

Adamların 7 oyuncusuda üçlüğü kolay atıyor. Çok 💩 tan oyun tarzı. Hiç sevemedim şu üçlükleri.

Yine 4üncü çeyrek, yine maçın içine eden bir çeyrek Lakers adına.

Sezon ortalaması 20 sayı olan mal meymenetsize üç maç sonunda 35 sayı ortalama ile oynatırsan bir bok kazanamazsın. Darwin Ham net olarak Denver'a çalıştı.

Biter. Seri’de bitti. Denver bu bal ile şampiyonda olur. Doğu’dan kim gelirse gelsin. LAL kolay alabilcek maçları verdi, bazi anlarda kafaya cool tutsalar, alacaklar maçları. 3-0’dan mümkün değil dönmeleri.

Geri
Üst Alt