Nusret Taş
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.042
- 505
- 608
Celtics zaten overrated takımların başında geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de simmons'a yer açabilmek için harris tercihi yaptıklarını hatırlıyordum da aslı butler'in kalmak istememesiymis. Butler'a max teklif etmişler ama kabul etmeyince harris'i kadroda tutmuşlar.Emin misin? O ara sanki Tobias'a senelik 30 civari verdiler veya Butler gittikten sonra verdiler. O ara ne oldugunu unuttum.
Evet, ben de oyle hatirliyordum. Galiba Kawhi Toronto'da oynarkendi. Aslinda az daha da sampiyon oluyorlardiBen de simmons'a yer açabilmek için harris tercihi yaptıklarını hatırlıyordum da aslı butler'in kalmak istememesiymis. Butler'a max teklif etmişler ama kabul etmeyince harris'i kadroda tutmuşlar.
Kawhi'nin son saniye üçlüğüyle elenmişlerdi o sene top 2 kere sekip girmişti. O seriyi geçseler şampiyonluk gelirdi.Evet, ben de oyle hatirliyordum. Galiba Kawhi Toronto'da oynarkendi. Aslinda az daha da sampiyon oluyorlardi
lakers elendi şanlı miamimiz play in oynayarak vura vura geldiLakers turu gecerse tarihte 7. ve 8. siradan girip final yapan yok galiba.
Beklediğimiz tahmin de geldi sonunda.lakers elendi şanlı miamimiz play in oynayarak vura vura geldi
Beklediğimiz tahmin de geldi sonunda.
final yolumuz açık![]()
8. başlayıp şampiyon olan var mı? yoksa da artık var; MIAMI.
gsw - heat finali yolda.
bu gece new york son maçına çıkıyor, gsw deriyi 3-2'ye getiriyor
bu gece
HEAT win 4-2
gsw win 3-3
gsw 3lükçülerinden kurtulduk
Bence 2 - 2 yaparsa 5. maci alan cikarlakers elendi şanlı miamimiz play in oynayarak vura vura geldi
+