Anthony Davis, Dallas'a takaslanma süreci hakkında samimi açıklamalar yaptı:
“Rich Paul beni aradı ve ‘Seni Dallas'a gönderdiler’ dedi. Ben de dalga geçtiğini düşünüp ‘Has*ktir lan’ dedim. Bu konuyu çok konuşmuştuk çünkü. ‘Luka ve ben... Bir düşünsene lan, aynı takımdayız...’ diyordum hep.
Bunu konuşmaya başlamıştık çünkü LeBron'un ne yapacağından emin değildim. Oynamaya devam mı edecek yoksa emekli mi olacak, bilmiyordum. Lakers'tan ayrılmayı hiç düşünmüyordum. Sadece geleceği konuşuyorduk. İleride neler olabileceğini...
LeBron'un yerini kimin doldurabileceğini düşünüyordum. Luka'dan başkası dolduramazdı. Boyu, pas yeteneği, saha görüşü ve skor makinesi olması. Oyunuma katkı sağlayacak her şey vardı. LeBron'un yerini doldurabilecek tek oyuncuydu. Ben de Rich'e, ‘Luka var ya... Eğer bir gün Luka'yla oynarsam, offf lan.’ dedim.”
Anthony Davis:
“Sonra konuşma devam etti. ‘Has*ktir’ dedikten sonra birkaç saniye düşündüm. ‘Beni Luka ile mi takaslayacaklar lan? O takımda başka kimle takaslayabilirsin ki?’ dedim Rich'e.
Düşünsenize, adamlar daha yeni finallere gitmişti ve Lakers'ta ya da basında ‘AD'yi gönderelim’ ya da ‘AD-Luka takası’ gibi bir şey de konuşulmamıştı. Hiçbir şey yoktu. Rich de dedi ki, ‘Seni Luka karşılığında takas ettiler.’ Ben de, ‘Rich, s*ktir git. T*şak geçiyorsan komik değil’ dedim. O da, ‘Yemin ederim lan’ dedi...”
https://x.com/Lakers__TR/status/2041935700849738089/photo/1