Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.247
- 21.169
- 2.233
Gsw malı alabilirdi. 2 hakkını da boşa kullandılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsw malı alabilirdi. 2 hakkını da boşa kullandılar
Aptallar kuminga yerine franz wagner moses moody yerine alperen'i alabilirlerdi. Resmen tarihi fırsatı kaçırdılar.Gsw malı alabilirdi. 2 hakkını da boşa kullandılar
BRAT.Ekli dosyayı görüntüle 321078
Vlade Divac, Luka Dončić'i seçmemeyi tercih ettiğini söylüyor çünkü zaten bir oyun kurucusu vardı, onu küçük forvet pozisyonunda oynatmak istemiyordu ve küçük bir pazarda Luka gibi büyük bir isim istemiyordu.
"Tüm asistanlarım bana onun küçük forvet oynayabileceğini söyledi ve ben hayır, hayır dedim, Luka bir oyun kurucu. Luka sahada bir koç. Ve eğer Luka'yı alırsam, De’Aaron Fox'u takas etmek zorunda kalacağımı hissettim, Fox ile zaten bir ilişkim vardı ve onun bizim için, küçük bir pazar takımı için mükemmel bir uyum olduğunu görüyordum, Luka ise büyük bir pazar oyuncusuydu."
Gerzek ya.Ekli dosyayı görüntüle 321078
Vlade Divac, Luka Dončić'i seçmemeyi tercih ettiğini söylüyor çünkü zaten bir oyun kurucusu vardı, onu küçük forvet pozisyonunda oynatmak istemiyordu ve küçük bir pazarda Luka gibi büyük bir isim istemiyordu.
"Tüm asistanlarım bana onun küçük forvet oynayabileceğini söyledi ve ben hayır, hayır dedim, Luka bir oyun kurucu. Luka sahada bir koç. Ve eğer Luka'yı alırsam, De’Aaron Fox'u takas etmek zorunda kalacağımı hissettim, Fox ile zaten bir ilişkim vardı ve onun bizim için, küçük bir pazar takımı için mükemmel bir uyum olduğunu görüyordum, Luka ise büyük bir pazar oyuncusuydu."
Döner o seri adam kalmadı minesota dagobert ayısı obez mvpmi kötü yola düşürdü resmen. bu gece kariyerinin şerefi ve haysiyeti adına mühim 1 karşılaşmaya çıkacak.