1777312037963.webp

Vlade Divac, Luka Dončić'i seçmemeyi tercih ettiğini söylüyor çünkü zaten bir oyun kurucusu vardı, onu küçük forvet pozisyonunda oynatmak istemiyordu ve küçük bir pazarda Luka gibi büyük bir isim istemiyordu.

"Tüm asistanlarım bana onun küçük forvet oynayabileceğini söyledi ve ben hayır, hayır dedim, Luka bir oyun kurucu. Luka sahada bir koç. Ve eğer Luka'yı alırsam, De’Aaron Fox'u takas etmek zorunda kalacağımı hissettim, Fox ile zaten bir ilişkim vardı ve onun bizim için, küçük bir pazar takımı için mükemmel bir uyum olduğunu görüyordum, Luka ise büyük bir pazar oyuncusuydu."

Ekli dosyayı görüntüle 321078

Vlade Divac, Luka Dončić'i seçmemeyi tercih ettiğini söylüyor çünkü zaten bir oyun kurucusu vardı, onu küçük forvet pozisyonunda oynatmak istemiyordu ve küçük bir pazarda Luka gibi büyük bir isim istemiyordu.

"Tüm asistanlarım bana onun küçük forvet oynayabileceğini söyledi ve ben hayır, hayır dedim, Luka bir oyun kurucu. Luka sahada bir koç. Ve eğer Luka'yı alırsam, De’Aaron Fox'u takas etmek zorunda kalacağımı hissettim, Fox ile zaten bir ilişkim vardı ve onun bizim için, küçük bir pazar takımı için mükemmel bir uyum olduğunu görüyordum, Luka ise büyük bir pazar oyuncusuydu."
BRAT.

Ekli dosyayı görüntüle 321078

Gerzek ya.
Bari sus da daha fazla rezil olma

gobert ayısı obez mvpmi kötü yola düşürdü resmen. bu gece kariyerinin şerefi ve haysiyeti adına mühim 1 karşılaşmaya çıkacak.

Jokic hayal kırıklığı oldu. Bu gece kaybedip elenmeleri daha haysiyetli olur.

Alperen Sixers da olur ama Embiid imkansız. O kadar da salak değiller

Kör göze parmak hakem desteği alan OKC'ye kupasını versinler artık.

Tari etrafinda olusturulmus bi paketle Kawhi mi cekecek Houston

Bu hakemlerle maç falan izlenmez
Reaves gevsegine döndü diye her dokunusuna foul veriyorlar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt